Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στην ακίδα η Άχνα

Στην ακίδα η Άχνα

sak_8951


Παρότι οι Αβραάμ, Χριστοφή, Σπούγκιν και Σκέμπρι εξακολουθούν να απουσιάζουν με τις Εθνικές τους ομάδες, στην ΟΜΟΝΟΙΑ συγκεντρώνονται πλέον στον αγώνα με την Άχνα. Ο Νεόφυτος Λάρκου και οι συνεργάτες του γνωρίζουν πως το παιχνίδι δεν είναι εύκολο, άλλωστε παραδοσιακά οι τριφυλλοφόροι δυσκολεύονται στο σκοτεινό χωριό, στο οποίο πολλές φορές γίνονται και πράγματα παράξενα. Την ίδια στιγμή όμως, στα πόδια των παικτών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι να απλουστεύσουν τα πράγματα, μέσω της απόδοσης τους.

 

Κόντρα στην Αγία Νάπα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε να βρίσκεται σε ανοδική πορεία, όπως και ότι μπορεί να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο. Άλλες οι συνθήκες βέβαια του παιχνιδιού με τους νεοφώτιστους, άλλες αυτού με την Άχνα. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την τακτική που θα επιλέξει ο προπονητής της ομάδας για το παιχνίδι, μιας και η Άχνα θα αμυνθεί, αλλά είναι πολύ πιο έμπειρη στο στυλ παιχνιδιού αυτό από την Αγία Νάπα και πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι 90 λεπτά.

 

Οι Σάβο Παβίτσεβιτς και Μάρκο Σοάρες έχουν ήδη επιστρέψει και θα ενσωματωθούν άμεσα στις προπονήσεις. Όσον αφορά τους άλλους τέσσερις διεθνείς, θα επιστρέψουν την Τετάρτη, αναμένεται όμως να κάνουν αποθεραπεία και να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα την Πέμπτη.