Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έτοιμος ο Νούνο, χωρίς τρεις με Ένωση

Έτοιμος ο Νούνο, χωρίς τρεις με Ένωση

img_0577


Ευτυχώς ήταν επιπόλαιος ο τραυματισμός του Νούνο Ασσίς και ο Πορτογάλος σταρ εντάχθηκε σήμερα κιόλας στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, διώχνοντας ταυτόχρονα ένα μεγάλο πονοκέφαλο για τον Τόνι Σαβέφκσι.

Και λέμε μεγάλο, αφού την αναμέτρηση με την Ένωση θα χάσουν όπως όλα δείχνουν οι Μπρούνο Αγκουιάρ και Ρενάτο Μαργκάσα, δύο ποδοσφαιριστές που αποτελούσαν επιλογές για το κέντρο των πρασίνων και είναι άγνωστο για την ώρα πότε θα επιστρέψουν στην διάθεση του κόουτς. Οι δύο συμπατριώτες θα ακολουθούν ειδική θεραπευτική αγωγή. Εκτός θα είναι και ο Αντρέας Αβραάμ.

Ο Τόνι Σαβέφκσι δήλωσε νωρίτερα πως “Το Σάββατο έχουμε ένα παιχνίδι πιο δύσκολο και από τα 3 ντέρμπι που δώσαμε, γιατί αρχίζει μια σειρά από παιχνίδια με ομάδες που παίζουν κλειστά”, έτσι από σήμερα ξεκίνησε δουλειά με πρόγραμμα βασισμένο σε παιχνίδι κλειστού χώρου.

Το επίσημο δελτίο:

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, το Σάββατο, στο Γ.Σ.Π. Η τεχνική ηγεσία εφάρμοσε πρόγραμμα βασισμένο στην τακτική και στα παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Ο Ρενάτο Μαργκάσα αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και θα χρειαστεί για κάποιο χρονικό διάστημα να ακολουθήσει ειδική θεραπευτική αγωγή, ενώ θεραπεία έκαναν και οι Μπρούνο Αγκουιάρ και Αντρέας Αβραάμ. Το κανονικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νούνο Ασίς, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε.

Το πρόγραμμα για αύριο περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση.