Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εκτός προπόνησης Μπρούνο και Σκάρα

Εκτός προπόνησης Μπρούνο και Σκάρα

img_5303_640x427


Με προβλήματα ξεκινάει η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Ένωση στο ΓΣΠ. Εκτός από το ότι το κλίμα στην προπόνηση ήταν βαρύ μετά την ήττα από την Ανόρθωση, προέκυψαν προβλήματα τραυματισμού με τους Μπρούνο Αγκουιάρ και Άνθονι Σκαραμοτσίνο.

Ο Πορτογάλος έμεινε εκτός του σημερινού προγράμματος λόγω ενοχλήσεων και θα περάσει από εξετάσεις ενώ ο Γάλλος δεν προπονήθηκε προληπτικά λόγω μικροπροβλήματος που κληρονόμησε στο ματς με την ομάδα της Αμμοχώστου.

Tο επίσημο δελτίο:

Με πρωινή προπόνηση επέστρεψαν στη δουλειά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, μετά το ρεπό της Δευτέρας που τους είχε παραχωρήσει η τεχνική ηγεσία.

Όσοι αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με την Ανόρθωση έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι εφάρμοσαν πρόγραμμα που περιελάμβανε παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Δεν προπονήθηκε ο Μπρούνο Αγκουιάρ που ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να διαφανεί ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά του, ενώ προληπτικά έμεινε εκτός και ο Άντονι Σκαραμοτσίνο λόγω κάποιου μικροπροβλήματος που απεκόμισε από το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής.

Το πρόγραμμα για αύριο περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση.