Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επεισόδια και συλλήψεις

Επεισόδια και συλλήψεις

sak_5287


Επεισόδια σημειώθηκαν πριν και μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα στη Λάρνακα, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία Κύπρου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 4μ.μ χθες, υπηρεσιακό όχημα, το οποίο εκινείτο στη λεωφόρο Παπανικολή στη Λάρνακα, δέχθηκε επίθεση από φιλάθλους της μιας εκ των δύο ομάδων, με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές στα τζάμια του οχήματος.

Επίσης, γύρω στις 5μ.μ. μερίδα οπαδών της μια ομάδας προσέγγισε κερκίδα του Σταδίου με αναμμένες φωτοβολίδες και κατά την επέμβαση μελών της Μ.Μ.Α.Δ, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, 19χρονος, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο φωτοβολίδες.

Εξάλλου, μετά το τέλος του αγώνα, σημειώθηκαν επεισόδια κατά τα οποία συνελήφθηκαν ακόμα τρία πρόσωπα. Συγκεκριμένα, συνελήφθη 22χρονος για πρόκληση κακόβουλης ζημιάς σε ιδιωτικό όχημα και επίθεση εναντίον αστυνομικού, 19χρονος για ρίψη πετρών προς φιλάθλους και 20χρονος για επίθεση εναντίον αστυνομικού, αντίσταση κατά τη σύλληψή του και εξύβριση, ενώ κατά τα επεισόδια προκλήθηκαν ζημιές σε τέσσερα ιδιωτικά οχήματα.

Επίσης, 29χρονος, ο οποίος έφερε τραύμα στο μάτι, μετέβηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας και κατήγγειλε ότι, ενώ βρισκόταν στην κερκίδα, τραυματίστηκε από αντικείμενο που έριξε πρόσωπο που βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο.