Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δυσκόλεψε το πράγμα (Highlights)

Δυσκόλεψε το πράγμα (Highlights)

sak_5473_0


Δεν τα κατάφερε τελικά η ΟΜΟΝΟΙΑ, έχασε με 2-0 από την Ανόρθωση και πλέον τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ για το πρωτάθλημα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε τη συντριπτική κατοχή και παρόλο που ήταν μέτρια, έχασε σωρεία ξεκάθαρων ευκαιριών και δέχθηκε γκολ από ένα πέναλτι που δεν έπρεπε να σφυριχθεί ποτέ. Ο Τράττος με τη κάκιστη απόδοση του, απέδειξε ότι όντως δεν έπρεπε ποτέ να οριστεί για να κάνει αυτό το παιχνίδι. Έδωσε λάθος πέναλτι μόλις στο 2′, δεν απέβαλε τον Λαβόρδε στο 24′ ως όφειλε για εκτός φάσης κτύπημα στον Σπούγκιν.

Α’ ημίχρονο

Από το τίποτα βρέθηκε πίσω στο σκορ η ΟΜΟΝΟΙΑ. Μόλις στο 2′ ο Σπαντάτσιο έδωσε κάθετα στο Λαβόρδε, ο Σπούγκιν μπήκε στη φάση και ο Τράττος έδειξε πέναλτι. Ο τηλεοπτικός φακός δείχνει πως ο Κολομβιανός της Ανόρθωσης σέρνει το πόδι του ενώ ο Γιούβι δεν τον ακουμπά, θέατρο και αντί κίτρινη στο Λαβόρδε δίνεται πέναλτι και κίτρινη στον Γιούβι. Εκτελεστής πάντως ο Σπαντάτσιο και 1-0. Στην επόμενη φάση ο Φρέντι έφυγε τελείως μόνος με τον Βαλβέρδε και με τον Ασσίς δίπλα του να περιμένει προ κενής εστίας να σπρώξει τη μπάλα στα δίκτυα. Ο Αγκολέζος έκανε το χειρότερο που μπορούσε να κάνει στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 10′ ο Ασσίς έχασε νέα τεράστια όταν από το μικρό τετράγωνο σούταρε ψηλά άουτ. Η Ανόρθωση απάντησε με ωραία ενέργεια και σουτ του Λαβόρδε που πέρασε λίγο άουτ στο 22′. Λίγο αργότερα ο Κολομβιανός έπρεπε να αποβληθεί για εκτός φάσης κτύπημα στο Σπούγκιν, κάτι που υπέδειξε και ο σπήκερ της LTV, αλλά ο Τράττος με τους βοηθούς του “δεν είδαν τίποτα”. Στο 34′ ο Αλαμπί εντελώς μόνος δεν βρήκε καλά την μπάλα με το κεφάλι, με τον Βαλβέρδε να πέφτει στη συνέχεια πάνω του και να τον ανατρέπει. Αν η ανατροπή έγινε με τη μπάλα εντός πεδιάς, ο κανονισμός λέει πέναλτι. Στο 36′ δυνατό σουτ του Χριστοφή πέρασε άουτ ενώ στο 43′ ο Σοάρες έκανε σουτ από την μικρή περιοχή με τη μπάλα να κοντράρει στον Αλέξα.

Β’ ημίχρονο

Έπρεπε να περιμένουμε μέχρι το 62′ για να δούμε μεγάλη φάση. Ο Φρέντι βρέθηκε πλάγια στη περιοχή, σούταρε ο Βαλβέδρε απέκρουσε σε κόρνερ. Ένα μόλις λεπτό αργότερα, νέα τεράστια ευκαιρία με το Χριστοφή να πιάνει εντελώς μόνος κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και τη μπάλα να αποκρούεται στη γραμμή. Στο 70′ η Ανόρθωση έμεινε με 10 παίκτες λόγω ορθής αποβολής του Ίλιτς που έπιασε τη μπάλα με το χέρι ενώ ήταν στο έδαφος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να βάλει πίεση, στο 77 όμως είχαμε 10λεπτη διακοπή γιατί οπαδοί της ομάδας μας έριξαν κροτίδα στον Λαβόρδε. Με την επανέναρξη η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Σοάρες να καταλήγει στο δοκάρι στο 98′. Από το σημείο αυτό και μετά όμως η ομάδα ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, δεν απείλησε καθόλου, και στο καπάκι δέχθηκε γκολ από το Ρέζεκ στο τέλος μετά από παιδαριώδη λάθη.

Συμπερασματικά

Όταν μια ομάδα χάνει ευκαιρίες που μπορεί να τελειώσει ένα παιδάκι του δημοτικού, δεν μπορεί να κερδίσει. Κάκιστος και ο Τράττος, κάκιστοι οι επιθετικοί μας, κάκιστος και ο οπαδός που διέκοψε τον αγώνα για 10 λεπτά όταν η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπαθούσε να βάλει πίεση. Το πράγμα δυσκόλεψε πολύ και πλέον η κατάκτηση του πρωταθλήματος μοιάζει με Mission Impossible.


szólj hozzá: Anorthosis-Omonia 2-0 HL