Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Εάν ο κόσμος νιώσει τις ανάγκες που έχει αυτή η ομάδα, θα...

«Εάν ο κόσμος νιώσει τις ανάγκες που έχει αυτή η ομάδα, θα γεμίσει το Γ.Σ.Π.»

gmi_5415


Η ΟΜΟΝΟΙΑ αύριο στον αγώνα με την Ένωση, έχει ανάγκη την υποστήριξη του κόσμου της, ψυχολογικά, αγωνιστικά, αλλά και οικονομικά, σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα μας, omonoianews.com, ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου.

Για το αυριανό παιχνίδι ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μας είπε:

«Έχουμε ένα παιχνίδι το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από την απόδοση της δικής μας ομάδας, γι’ αυτό και επιβάλλεται να παρουσιαστούμε όπως πρέπει για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης της ποιότητας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την Ένωση, χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε τον οποιονδήποτε. Θέλουμε μέσα από συνεχόμενες νίκες να πλησιάσουμε σταδιακά την κορυφή, κάτι που θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα».

Για την βαθμολογική θέση της ομάδας και για το τι νιώθουν οι ποδοσφαιριστές μας γι΄αυτό:

«Οι ποδοσφαιριστές μας είναι πεισμωμένοι και θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους αντεπίθεση, με νίκη σε βάρος της Ένωσης. Πάνω απ’ όλα αυτοί νιώθουν αδικημένοι με τη συγκομιδή τους. Είναι παράξενο το γεγονός ότι έχουμε μόλις έξι βαθμούς, διότι θεωρούμε ότι έχουμε παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και είμαστε βέβαιοι ότι θα επιστρέψει δυναμικά στο κυνήγι του τίτλου».

Η ομάδα μας έχει μεγάλη ανάγκη τη δύναμη του Πράσινου Λαού. Πόσο σημαντικό είναι για τους παίκτες και την ομάδα γενικά, να δουν ένα γεμάτο γήπεδο;

«Εάν ο κόσμος νιώσει τις ανάγκες που έχει αυτή η ομάδα, τη δεδομένη χρονική στιγμή, τότε θα γεμίσει το Γ.Σ.Π. το Σάββατο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη την υποστήριξη του κόσμου της, ψυχολογικά, αγωνιστικά, αλλά και οικονομικά. Επίσης, είναι σημαντικό για τους παίκτες να μπουν αύριο στο γήπεδο και να δουν γεμάτες τις κερκίδες, είναι σημαντικό να νιώσουν πως παρά το άσχημο ξεκίνημα ο κόσμος τους πιστεύει και είναι δίπλα τους. Επίσης, μία μαζική παρουσία θα στείλει το ξεκάθαρο μήνυμα ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ παρά τα πολλά κτυπήματα που δέχτηκε είναι εδώ, δυνατή και ενωμένη».

Το αυριανό ματς θα είναι μόλις το 2ο εντός έδρας ματς που η ομάδα θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της. Από την άλλη όμως η ομάδα βρίσκεται στο -10. Θα πάει αύριο στο γήπεδο ο κόσμος;

«Ο κόσμος μας αναγνωρίζει ότι η ομάδα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο. Επομένως, θεωρώ πως είναι μία καλή ευκαιρία για τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να πάνε το Σάββατο στο γήπεδο, να απολαύσουν την ομάδα τους μίας και φέτος την έχουν ήδη στερηθεί σε δύο παιχνίδια, να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους και παράλληλα να στηρίξουν τους ποδοσφαιριστές για να κερδίσουν το παιχνίδι. Το Σάββατο επιβάλλεται να δείξουμε την Ομονοιάτική μας περηφάνια και την αγνή αγάπη μας γι’ αυτήν την ομάδα».