Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πεισμωμένοι για τη νίκη

Πεισμωμένοι για τη νίκη

img_4386


Η ΟΜΟΝΟΙΑ αύριο στις 18:00 φιλοξενεί την Ένωση Νέων Παραλιμνίου και θα επιδιώξει να κάνει το πρώτο βήμα για την έναρξη της αντεπίθεση της στο πρωτάθλημα.

Άπαντες στην ομάδα εμφανίζονται πεισμωμένοι για την συνέχεια του πρωταθλήματος και ειδικά οι παίκτες, θέλουν να αποδείξουν πως η βαθμολογική θέση που βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η προετοιμασία για το δύσκολο παιχνίδι με την ομάδα του Τον Κάανεν ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας στο Γέρι. Ο Τόνι Σαβέφκσι άφησε εκτός αποστολής τους παίκτες που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμού.

Η αποστολή:  Τζόνι Λεόνι, Οχάντ Λεβίτα, Ρασίντ Αλαμπί, Σάβο Παβίτσεβιτς, Ντανιέλσον Φερέιρα, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Γιουβάλ Σπούνγκιν, Χάρης Κυριάκου, Ζοάο Άλβες, Νούνο Ασίς, Λεάντρο Μαρκολίνι, Μάρκο Σοάρες, Γιώργος Εφραίμ, Φρέντι Ντος Σάντος, Αντρέ Άλβες, Αντρέ Σκέμπρι και Δημήτρης Χριστοφή.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Αντρέας Αβραάμ, Μπρούνο Αγκουιάρ και Ρενάτο Μαργκάσα, όπως και οι Χριστόφορος Χαραλάμπους, Μάριος Δημητρίου, Μάκης Γιαννίκογλου, Σταύρος Χριστούδιας, Γιάννος Ιωάννου και Αντρέας Παναγιώτου.