Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ξεκινάει η άδεια Χριστουγέννων

Ξεκινάει η άδεια Χριστουγέννων

img_0082
Τις ολιγοήμερες διακοπές τους ξεκινάνε από σήμερα οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Την ευκαιρία να χαλαρώσουν για λίγο και να ξαναγεμίσουν τις μπαταρίες τους θα έχουν κατά την διάρκεια των εορτών οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Στους πράσινους ανακοινώθηκε πως θα είναι ελεύθεροι για 6 ημέρες με την άδεια τους να ξεκινάει από σήμερα.


Ο Τόνι Σαβέφσκι τους θέλει πίσω πριν από το νέο χρόνο, ώστε να έχει η ομάδα χρόνο να μπει ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Οι πράσινοι θα συγκεντρωθούν στο Γέρι 29/12 ενώ αναμένεται πως θα έχουν ρεπό την 1 του νέου έτους και ακολούθως θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το μεγάλο ματς με την ΑΕΚ στη Λάρνακα.

Ο Σαβέφσκι γνωρίζει πως οι παίκτες του τους τελευταίους μήνες πέρασαν πολλά και οι περισσότεροι είναι ιδιαίτερα κουρασμένοι και για αυτό θέλει να τους αποφορτίσει για λίγο, δίνοντας τους την ευκαιρία να περάσουν τις εορτές με τις οικογένειες τους.

“Κάποιοι παίκτες τράβηξαν το κουπί και φάνηκε σε κάποια στιγμή η κούραση στα πόδια τους. Η διακοπή μας δίνει χρόνο τώρα. Δίνει χρόνο στους τραυματίες και στιγμές χαλάρωσης για όλους”, δήλωσε χθες ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Αντρέας Δημητρίου.