Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παραδόθηκε στην τυχερή το αυτοκίνητο Smart Pulse (Φωτορεπορτάζ)

Παραδόθηκε στην τυχερή το αυτοκίνητο Smart Pulse (Φωτορεπορτάζ)

Στην κατοχή της κυρίας Ελένης Φιλίππου έχει περάσει το μεγάλο δώρο του λαχνού που εξέδωσε πρόσφατα η ομάδα μας, το αυτοκίνητο Smart Pulse, του οποίου η παράδοση έγινε σήμερα το πρωί έξω από την Green Boutique.
Η κα. Φιλίππου ανέφερε σε δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου μας: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ομόνοια για το μεγάλο δώρο. Ήμασταν και θα είμαστε πάντα στο πλευρό της, τόσο στις χαρές όσο και στις λύπες. Όταν κερδίζει η Ομόνοια πάντοτε το διασκεδάζουμε στο σπίτι μας, ενώ στις ήττες περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι. Θα ήθελα να καλέσω τον λαό της Ομόνοιας να μην απογοητεύεται, γιατί οι καλύτερες μέρες θα έρθουν. Μετά την φουρτούνα πάντοτε έρχεται η άνοιξη και η άνοιξη θα έρθει για την Ομόνοια! Ο κόσμος μας θα πρέπει να μείνει κοντά στην ομάδα σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές και να την στηρίξει κυρίως οικονομικά, ο καθένας στο μέτρο των δυνατοτήτων του. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βοηθήσει κανείς οικονομικά, αγοράζοντας εισιτήριο διαρκείας, με την χρησιμοποίηση της ΟΜΟΝΟΙΑ VISA, αγοράζοντας προϊόντα από την Green Boutique ειδικά τώρα ου είναι γιορτές, με την παρουσία μας στο γήπεδο, με το σχέδιο «Είμαι Ομόνοια, δηλώνω παρών», με την εγγραφή μέλους στο σωματείο μας, με εισφορές. Η Ομόνοια με τον κόσμο στο πλευρό της δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».
Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού μας, η κυρία Ελένη Φιλίππου, είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας, αυτή και η οικογένειά της, από το 1993. Επίσης, είναι μέλος του σωματείου μας, είναι ενταγμένη στο σχέδιο «Είμαι Ομόνοια, δηλώνω παρών», ενώ πάντοτε ξεχωρίζει για την ανταπόκριση που δείχνει σε λαχνούς εισφοράς που εκδίδει κατά καιρούς η ομάδα μας.
 www.omonoia.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ