Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τελευταία προειδοποίηση σε συγκεκριμένα ΜΜΕ

Τελευταία προειδοποίηση σε συγκεκριμένα ΜΜΕ

img_6795


Επίσημη αντίδραση από πλευράς ΟΜΟΝΟΙΑΣ για την στάση συγκεκριμένων ΜΜΕ που είτε προκαλούν προβλήματα με διάφορα άρθρα και φημολογίες είτε κάνουν το άσπρο μαύρο εξυπηρετώντας συμφέροντα άλλων.

Η ανακοίνωση των πρασίνων:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας επιθυμεί να ενημερώσει τον κόσμο της ομάδας μας, ότι τις τελευταίες μέρες το Τμήμα Επικοινωνίας έχει προχωρήσει σε αρκετές ενέργειες και επαφές, ενώ απέστειλε και προειδοποιητικές επιστολές, σε Μ.Μ.Ε. που ενήργησαν προκλητικά και προσβλητικά προς το σωματείο μας, διαστρεβλώνοντας σε αρκετές περιπτώσεις την πραγματικότητα.

Όλα τα Μ.Μ.Ε. στα οποία απευθύνθηκε το Τμήμα Επικοινωνίας, είτε προφορικά, είτε με γραπτές επιστολές, κατανοούν τις θέσεις της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι συγκεκριμένες ενέργειες από το Τμήμα Επικοινωνίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αποτελούν και την τελευταία προειδοποίηση από πλευράς της ομάδας μας. Από τώρα και στο εξής, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προχωρεί σε πιο δυναμικά μέτρα και σε ονομαστικές αναφορές, ούτως ώστε να προασπίσει τα συμφέροντά της, αλλά και για να διασφαλίσει ότι τα Μ.Μ.Ε. σέβονται τον κόσμο της, την δυναμική της, το εκτόπισμά της, αλλά και την ιστορία της.
Στόχος της ομάδας μας διαχρονικά είναι να υπάρχει μία υγιής σχέση ανάμεσα στο σωματείο και στα Μ.Μ.Ε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ σέβεται απόλυτα το λειτούργημα του δημοσιογράφου και το έργο που έχει να επιτελέσει. Δεν μπορεί όμως να κλείνει τα μάτια, σε εξόφθαλμες παρεμβάσεις μερικών δημοσιογράφων – ειδικά πριν από κρίσιμα παιχνίδια – οι οποίες κρύβουν σκοπιμότητα και εξυπηρετούν συμφέροντα”.