Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Βγήκε η ΟΜΟΝΟΙΑ πιο δυνατή”

“Βγήκε η ΟΜΟΝΟΙΑ πιο δυνατή”

img_3082


Ενισχυμένη βγήκε η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά τη χθεσινή Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας μας, Αντρεα Δημητρίου.

Σε ραδιοφωνικές δηλώσεις ο Αντρέας, ανέφερε για την ΓΣ:

Ήταν αρκετά σημαντική η ΓΣ. Ήταν αρκετά σημαντικό για μας το γεγονός ότι η διαδικασία ήταν καθόλα δημοκρατική, κάτι που επεσήμαναν και τα μέλη που ήταν παρόντες. Το κλίμα ήταν πολύ καλό. Τα μέλη άκουσαν αρκετά πράγματα που αφορούσαν την ομάδα τους και ήταν σημαντικό ότι είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν τις εισηγήσεις τους, να υποβάλουν ερωτήματα και να κάνουν τις δικές τους τοποθετήσεις όσες φορές το επιθυμούσαν. Πήραν όσο χρόνο χρειάζονταν για να μιλήσουν και μέσα από αυτό το διάλογο βγήκε η ΟΜΟΝΟΙΑ πιο δυνατή. Όσα λέχθηκαν θα αξιοποιηθούν, ούτως ώστε και στην καταστατική που θα ακολουθήσει να είμαστε όλοι πολύ πιο έτοιμοι για να προχωρήσουμε πάρα κάτω με την αλλαγή του Διοικητικού μοντέλου.

Για να περάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ σε μια νέα φάση πρέπει να πάρει την έγκριση των μελών. Είναι γεγονός ότι τα μέλη είχαν αρκετές ερωτήσεις για το «μεικτό μοντέλο διοίκησης» που παρουσιάστηκε. Εξέφρασαν κάποιες ανησυχίες και έκαναν κάποιες εισηγήσεις που η επιτροπή οικονομικών του σωματείου θα εξετάσει τις επόμενες μέρες, για να παρουσιάσει την τελική μορφή του σχεδίου ενώπιον των μελών στην καταστατική ΓΣ για να ζητήσει την έγκριση του και να εφαρμοστεί. Υπάρχει ακόμη δρόμος. Είναι σημαντικό ότι ειπώθηκαν απόψεις εχτές και από μέλη μας τα οποία είναι στον τομέα τους αυτά τα θέματα. Μπορεί να είναι νομικοί, λογιστές ή οικονομολόγοι και ίσως να μπορούν να βοηθήσουν. Θεωρούμε ότι βγήκε πολύ πιο δυνατή και ενισχυμένη η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά την ΓΣ.

Διαβάστε όλες τις δηλώσεις ΕΔΩ.