Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν μας σέβονται, αλλά…

Δεν μας σέβονται, αλλά…

img_2687


Συμφωνούμε απόλυτα με τον προπονητή μας, η ΟΜΟΝΟΙΑ παραμένει μεγάλη ομάδα παρά τα προβλήματα της και οι διαιτητές οφείλουν να τη σέβονται. Ο ψεσινός, κ. Νικολαϊδης, έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν πως τέτοια πρόθεση, δεν έχει! Τα παραδείγματα πολλά, ας μην επαναλαμβανόμαστε, αλλού θέλουμε να εστιάσουμε.

Αυτό το αλλού είναι καταρχάς ότι, δεν έχουν βρεθεί ακόμα οι τρόποι να τους αναγκάσουμε να μας σεβαστούν. Η ΑΕΛ για παράδειγμα, από αιώνιος φωνακλάς μετατράπηκε σε ένα από τα αγαπημένα παιδιά των κορακιών. Η ΑΕΚ, δεν παραπονέθηκε ούτε μια φορά φέτος. Αναφέρουμε προφανώς παραδοσιακά μεσαίες ομάδες, γιατί αυτές κάποιον τρόπο τον βρήκαν, τη στιγμή που εμείς χάσαμε φέτος αρκετούς βαθμούς ελέω διαιτησίας, ενώ η αποβολή και μόνο του προπονητή μας χθες, αποτελεί πρόκληση.

Από κει και πέρα, δίνουμε και μεις δικαιώματα. Χθες τα δώσαμε με την ανυπαρξία μας στο πρώτο 15λεπτο. Γιατί όταν με δική σου ευθύνη και μόνο χάνεις 2-0 στο 15′, τι ψάχνεις μετά; Θεωρούμε λοιπόν, ότι πρώτα από όλα πρέπει να εστιάσουμε στα δικά μας αγωνιστικά προβλήματα. Το γεγονός πως για πρωτάθλημα δεν πάμε, ίσως μας δίνει κάποιο χρόνο για αυτό.