Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Είναι μεγάλη η πρόκληση

Είναι μεγάλη η πρόκληση

img_9285


Αντιμέτωπη με μια πολύ μεγάλη πρόκληση βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Μετά την άδικη ισοπαλία στο ντέρμπι κόντρα στο Αποέλ, ολοκληρώνει τον κύκλο των μεγάλων παιχνιδιών υποδεχόμενη την πρωτοπόρο Ανόρθωση. Είναι ένα παιχνίδι σημαντικό από βαθμολογικής απόψεως αλλά και ψυχολογικής.

Με νίκη κόντρα στην Ανόρθωση η ΟΜΟΝΟΙΑ βάζει γερές βάσεις για είσοδο στην τετράδα και θα μπορέσει να δει ακόμα πιο ψηλά. Κι αυτό γιατί θα έχει ολοκληρώσει τα ντέρμπι της και στην χειρότερη θα είναι βαθμολογικά στο -2 από τον τέταρτο. Λέμε στη χειρότερη γιατί πρώτον η ΑΕΛ μπορεί να χάσει από τη Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος ή μπορεί τελικά να αποφασίσει και η Δικαστική, ή οι σκοτεινές δυνάμεις από πάνω της, την τύχη του Απόλλων-ΑΕΛ.

Είναι από τις λίγες φορές πάντως, που προτιμάμε να εστιάσουμε αλλού από τον άμεσο στόχο της τετράδα. Το παιχνίδι αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία να αποδείξουμε πόσο μας αδικεί η βαθμολογία. Αντιμετωπίζουμε την πρωτοπόρο και αήττητη Ανόρθωση και είναι καιρός να κάνει ήττα! Πρόκειται για την πιο σοβαρή ομάδα αποδεδειγμένα στο πρωτάθλημα, που δεν έπαιξε όμως πιο όμορφο ποδόσφαιρο από εμάς, ενώ είναι και συνηθισμένη στις φάπες από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Μεγάλη η πρόκληση που έχουν λοιπόν μπροστά τους οι παίκτες του Σαβέφσκι.