Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ευχαριστίες στον κόσμο

Ευχαριστίες στον κόσμο

img_9577


Το Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που βρέθηκε στο παγωμένο γήπεδο χθες στο Δασάκι, ενώ παράλληλα απέυθυνε κάλεσμα για στήριξη στον αγώνα με την ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή.

Αναλυτικά:

“Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στον κόσμο της ομάδας μας, που αψήφησε χθες τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και ήρθε στο «Δασάκι» της Άχνας, σπρώχνοντας τους ποδοσφαιριστές μας σε μία σημαντική νίκη.

Την Κυριακή μας περιμένει άλλο ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι, με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Γ.Σ.Π., το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Είναι κατανοητό πως κανείς στην Ομόνοια δεν μπορεί να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ωστόσο σ’ αυτήν τη δύσκολη σεζόν για την ομάδα μας, όλοι μαζί ενωμένοι θα πρέπει να προσπαθήσουμε για να πάρουμε ό,τι πιο θετικό μπορούμε και παράλληλα να θέσουμε τις «βάσεις» για ένα καλύτερο αύριο.

Πάμε στο γήπεδο την Κυριακή μόνο για την Ομόνοια και μονιασμένοι να τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στη νίκη. Στηρίζουμε την ομάδα μας αγωνιστικά και οικονομικά, τώρα που μας έχει απόλυτη ανάγκη. Ραντεβού, λοιπόν, στο Γ.Σ.Π. για να δείξουμε για άλλη μία φορά το μεγαλείο και τη μοναδικότητα του «πράσινου» λαού!”