Home TOP NEWS Τελευταίο ντοπάρισμα και μετά φουλ για τελικό!

Τελευταίο ντοπάρισμα και μετά φουλ για τελικό!

Με κάθε σοβαρότητα βλέπουν τον αυριανό (11/05) τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην Πάφο FC οι ποδοσφαιριστές, αλλά και η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας.


Το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου, θα ταξίδεψει αύριο στο “Στέλιος Κυριακίδης”, έχοντας ήδη σφραγισμένο το εισιτήριο της Ευρώπης μέσω της 3ης θέσης, ωστόσο και με αυτό το δεδομένα άπαντες θα πάνε στην Πάφο για να “χτυπήσουν” το διπλό και τη νίκη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αναμετρηθεί αύριο με τον αντίπαλο που θα έχει στον τελικό σε 8 βράδια και σίγουρα θα επιδιώξει να πάρει τη νίκη για να κλείσει με θετικό πρόσημο την αντεπίθεση που ξεκίνησε με τον Γιάννη Αναστασίου στην Β’ φάση του πρωταθλήματος, όπου εκεί κατάφερε να πανηγυρίσει συνολικά 6νίκες που μεταφράστηκαν σε 18βαθμούς.

Φυσικά μια ενδεχόμενη νίκη αύριο στο “Στέλιος Κυριακίδης” θα έρθει να “μπολιάσει” και να ντοπάρει τους ποδοσφαιριστές του Ελλαδίτη τεχνικού με ψυχολογία και αυτοπεποίθηση και θα τους δώσει παράλληλα και την ώθηση για το μεγάλο ραντεβού της 18ης Μαίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τα δεδομένα είναι γνωστά. Ο Στεπίνσκι από την στιγμή που είχε και ένα τραυματισμό θα παραμείνει εκτός για να προφυλαχθεί, ο Λανγκ επίσης θα είναι εκτός, ενώ αναμένεται η επιστροφή του Φαμπιάνο στην αποστολή, χωρίς όμως να σημαίνει ότι θα πάρει θέση στο βασικό σχήμα.