Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συγκεντρωνόμαστε, φτιαχνόμαστε και όλα τα άλλα στην άκρη!

Συγκεντρωνόμαστε, φτιαχνόμαστε και όλα τα άλλα στην άκρη!

sak_7636


Ο Σαβέφσκι το είπε, μα δεν αλλάζει, για αυτό πρέπει να μείνει στο περιθώριο! Ούτε το γεγονός πως θα παίξουμε 3 παιχνίδια σε 6 μέρες πρέπει να μας νοιάζει, ούτε αν θα έχουμε απουσίες, ούτε ποιος θα οριστεί διαιτητής! Το μυαλό μας πρέπει να είναι αποκλειστικά στραμμένο στο παιχνίδι, τίποτα άλλο!

Την έχουμε πάθει πολλές φορές στο παρελθόν, αρκετές για να μάθουμε. Παραμονές ντέρμπι, να ασχολούμαστε με θέματα άσχετα με το ματς, να χάνουμε τη συγκέντρωση μας, να το πληρώνουμε. Ας το βάλουμε καλά μες το νου μας, το μόνο που μετράει, είναι εκείνα τα 90 λεπτά! Και το πώς θα εξελιχθούν εκείνα τα 90 λεπτά, το καθορίζει το πάθος, η συγκέντρωση, το καθαρό μυαλό των παρόντων, όχι των απόντων!

Το τελικό αποτέλεσμα λοιπόν, θα το καθορίσουν οι 14 λεβέντες που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής από το Σαβέφσκι και τα 4200 παλληκάρια στη κερκίδα! Από αυτούς εξαρτάται, από αυτούς και μόνο! Για αυτό συγκεντρωνόμαστε, φτιαχνόμαστε και μέχρι το Σάββατο στις 16:30, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία, τίποτα άλλο δεν μετράει! Μόνο νίκη!