Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ψάχνει τον αντι-Νούνο

Ψάχνει τον αντι-Νούνο

gmi_4903


Χωρίς το Νούνο Ασσίς θα παραταχθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ στο Παραλίμνι και ήδη ο Σαβέφσκι προβληματίζεται για τον αντικαταστάτη του. Αν το Πράσινο Ακωτήρι έχανε χθες, ο Τόνι δεν θα είχε τόσο πρόβλημα, αφού θα επέστρεφε ο Σοάρες, οι Μπλε Καρχαρίες όμως τρελαίνουν κόσμο και ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να πειραματιστεί.

Μια επιλογή είναι να ξεκινήσει με το Σκέμπρι και να μεταφερθεί ο Ζοάο πλάι στον Λεάντρο. Κάτι τέτοιο όμως πιθανόν να δημιουργήσει τριγμούς στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας. Παίκτης με πιο αμυντικά χαρακτηριστικά, είναι ο Χάρης Κυριάκου που όπως γράψαμε πολλές φορές σε εκείνη τη θέση αγωνιζόταν στη δεύτερη ομάδα. Τέλος είναι και ο Αγκουϊάρ, ο οποίος όμως πήρε μόλις τα πρώτα του λεπτά μετά από μήνες το Σάββατο κόντρα στην Ανόρθωση.

Φυσικά, αν ο Ντανιέλσον είναι έτοιμος να παίξει, δεν πρέπει να αποκλείεται και το ενδεχόμενο να μετακινηθεί στα χαφ ο Αντράντε. Ο κορυφαίος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στην Ανόρθωση έχει την δυνατότητα να παίξει και εκεί, η λογική όμως λέει πως ο κόουτς τον προτιμά στα μετόπισθεν. Θα πονοκεφαλιάσει αρκετά μέχρι το παιχνίδι ο κόουτς.