Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εφραίμ: «Προτιμώ να μιλάω στο γήπεδο»

Εφραίμ: «Προτιμώ να μιλάω στο γήπεδο»

img_0247


Ο Γιώργος Εφραίμ προτιμά να μιλά με την απόδοσή του μέσα στο γήπεδο και όχι με λόγια, όπως δήλωσε ο ίδιος ο επιθετικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής μίλησε στην εφημερίδα “Goal” για το παιχνίδι με την Ανόρθωση αλλά και για την προσπάθεια της ομάδας μας για είσοδο στην τετράδα.

«Ο αγώνας με την Ανόρθωση είναι σημαντικός, αφού επιβάλλεται να θέσουμε βάσεις πρόκρισης. Το Κύπελλο αποτελεί έναν από τους βασικούς μας στόχους. Το κατακτήσαμε τα τελευταία δύο χρόνια και προσδοκούμε να τριτώσει το καλό», ήταν τα λόγια του για το αυριανό σημαντικό παιχνίδι με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ.

Για την προσπάθεια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα είπε: «Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να φθάσουμε στο απόλυτο μέχρι τέλους, με την ευχή να πετύχουμε τον στόχο που είναι η είσοδος στην τετράδα. Ταπεινά και υπομονετικά μπορούμε».

«Προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται. Σε κάθε αγώνα επιδιώκω το καλύτερο και αυτό θα κάνω συνεχώς. Τα λόγια είναι περιττά, προτιμώ να μιλώ στο γήπεδο», σχολίασε για τον εαυτό του.