Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Μείνε για πάντα Χριστοφή”

“Μείνε για πάντα Χριστοφή”

sak_8758


“Μείνε για πάντα Χριστοφή”, φώναξε στο Δημήτρη η κερκίδα όταν σκόραρε το τρίτο γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και στο τέλος έμεινε. Ο Τζίμης θα ηγηθεί της προσπάθειας της ομάδας τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, εξέλιξη που ασφαλώς χαροποιεί τους πάντες. Με τη χρονιά που κάνει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, η φυγή του θα δημιουργούσε τεράστιο κενό, ιδιαίτερα δυσαναπλήρωτο.

Ο Τζίμης έμεινε λοιπόν και αγωνιστικά, η επόμενη μέρα μας βρίσκει αισιόδοξους. Οικονομικά όμως, τα πράγματα δεν είναι τόσο φανταχτερά. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ, στηρίζονταν στα λεφτά που θα έφερνε η μεταγραφή του για να πληρωθούν οι παίκτες, τώρα πρέπει να βρουν άλλους πόρους. Τα κριτήρια Μαρτίου είναι κοντά και θα πρέπει να γίνει τεράστια προσπάθεια για να μην μετατραπούν σε μαρτύριο.

Η ευχή του κόσμου έγινε πραγματικότητα, ο Δημήτρης έμεινε. Πλέον είναι σειρά μας να στηρίξουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ με ότι έχουμε και δεν έχουμε. Αρχίζουμε το Σάββατο με το ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα. Στο ΓΣΠ δεν πρέπει να πέφτει καρφίτσα! Να θυμηθούμε ένδοξες στιγμές, να ατενίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία! και το τελευταίο εισιτήριο που θα πωληθεί, είναι αναγκαίο, για αυτό έχουμε καθήκον να γεμίσουμε το γήπεδο! Όλοι ΓΣΠ!