Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Όλα ανήκουν στο παρελθόν, ο Τζίμης έμεινε κοντά μας” (audio)

“Όλα ανήκουν στο παρελθόν, ο Τζίμης έμεινε κοντά μας” (audio)

sak_9329
Για την επόμενη μέρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, μετά το ναυάγιο της μεταγραφής του Τζίμη στην Ροστόφ, μίλησε στο ΣΠΟΡ FM o εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ακούστε τις δηλώσεις:


Για την μη ολοκλήρωση της μεταγραφής του Τζίμη

“Το σημαντικό είναι πως ο Δημήτρης παραμένει μαζί μας. Δεν κατέστη δυνατή η συμφωνία με τους Ρώσους, η ΟΜΟΝΟΙA έκανε ότι μπορούσε για να βοηθήσει τον παίκτη, αλλά για διάφορους λόγους δεν ολοκληρώθηκε. Υπάρχουν διάφορες πτυχές, αλλά αυτό που μένει είναι η κατάληξη, αυτό που μένει είναι πως ο παίκτης συνεχίζει στην ομάδα μας. Όλα ανήκουν στο παρελθόν.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαπραγματεύσιμοι.  Η διοίκηση είδε σοβαρά το θέμα, έλαβε υπόψη και το γεγονός πως ο παίκτης θέλει να κάνει μία καριέρα στο εξωτερικό, προσπάθησε, αλλά τελικά δεν έγινε η μεταγραφή. Ούτε ο παίκτης ήταν πιεστικός και ήταν σημαντικό επίσης. Η διοίκηση προσπάθησε να διασφαλίσει τα συμφέροντα της ομάδας. Έλαβε υπόψη και την επιθυμία του παίκτη αλλά ξέρουμε πως έτσι είναι η μεταγραφική περίοδος’.

Για την επόμενη ημέρα

“Η ομάδα συνεχίζει με αυτοπεποίθηση και αέρα για υλοποίηση των στόχων της. Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί πως εάν ολοκληρωνόταν η μεταγραφή θα παίρναμε γερή οικονομική ανάσα, άρα τώρα συνεχίζεται η προσπάθεια στο οικονομικό κομμάτι. Η διοίκηση κάνει τα πάντα για να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Είναι σημαντική εξέλιξη το ότι είμαστε στην 4η θέση. Το Σάββατο θέλουμε ένα γεμάτο ΓΣΠ, που θα βοηθήσει τους παίκτες να φτάσουν σε άλλη μία σημαντική νίκη”.