Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο Ζοσέ της Μπενφίκα! (video)

Ο Ζοσέ της Μπενφίκα! (video)

sak_2558
Νάτος ο Ζοσέ! Νάτος ο Ζοσέ Μορέιρα που έκανε το Φέργκιουσον να παραμιλάει και να το θέλει στη Γιουνάιτετ! Ο Πορτογάλος πορτιέρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση και πιστοποίησε τις περγαμηνές που τον συνοδεύουν! Η αλήθεια είναι πως στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχε ευθύνη για τα γκολ που δέχθηκε, ήταν τέτοιες οι φάσεις όμως που δεν τον βοήθησαν να δείξει την αξία του.


Σήμερα τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Υπήρξαν φάσεις που ήθελαν τερματοφύλακα κλάσης να καθαρίσει και η ΟΜΟΝΟΙΑ τον είχε! Δεν ήταν μόνο το πέναλτι, αλλά και άλλες φάσεις όπως το κρέμμασμα, οι διπλή επέμβαση στο 44 και άλλες. Ήταν πολύ περισσότερο όμως η σιγουριά που ενέπνεε στις εξόδους του, η καθοδήγηση της άμυνας, η γενικότερη αυτοπεποίθηση που είχε και μετέδιδε και στους συμπαίκτες του! Ο Μορέιρα μας έδειξε τον καλύτερο του εαυτό και μπορούμε να αισιοδοξούμε πως βρήκαμε άσσο!

Οι μεγάλες ομάδες ξεκινάνε από τους μεγάλους τερματοφύλακες. Ο Μορέιρα είναι μεγάλος τερματοφύλακας, ο ενδοιασμός όλων μας ήταν η κατάσταση του, αφού καθόταν 8 μήνες ενώ είχε και δυο σοβαρούς τραυματισμούς. Ασφαλώς μια εμφάνιση δεν είναι αρκετή για να κριθεί κάποιος θετικά ή αρνητικά, έχει πολλή δουλειά να κάνει! Σήμερα, όμως μας έδωσε δικαιώματα να χαμογελούμε και να σκεφτόμαστε πως δεν αποκλείεται να έχει κερδίσει το λαχείο μας, αφού πήραμε ένα τερματοφύλακα παγκόσμιας εμβέλειας σε τιμή ευκαιρίας, εκμεταλλευόμενοι ασφαλώς τις συγκυρίες! Μπράβο Ζοσέ κι άλλες τέτοιες εμφανίσεις!