Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πρόκριση με νίκη

Πρόκριση με νίκη

img_9293
Με νίκη 2-0 πέρασε στην επόμενη φάση η ΟΜΟΝΟΙΑ, παρότι έδειξε για κάποιο διάστημα επηρεασμένη από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Οι ψυχάρες του Σαβέφσκι με κορυφαίο τον καταπληκτικό Μορέιρα, πιστοποίησαν πως η βαθμολογική τους θέση είναι άδικοι και με συνολικό σκορ 6-0, πέρασαν με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο της Ανόρθωσης.


Α’ ημίχρονο
Μόλις στο 5′ ο Φρέντι απείλησε με σουτ. Από το σημείο αυτό και μετά η Ανόρθωση προσπάθησε να πιέσει και έβαλε πίεση. Μεγάλη φάση πάντως έκανε στο 30, όταν ο Μορέιρα πρώτα με έξοδο απομάκρυνε και στη συνέχεια απέκρουσε με καταπληκτική εκτίναξη το κρέμασμα του Οκκά. Η επόμενη μεγάλη φάση της Ανόρθωσης ήρθε στο 44′ με το Μορέιρα να κάνει νέα καταπληκτική διπλή επέμβαση. Τα λεπτά αυτά η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε μόνο κάποιες προϋποθέσεις, χωρίς μεγάλη φάση. Δεν ήταν καλοί οι πράσινοι σε αυτό το διάστημα, φάνηκαν επηρεασμένοι, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν εφτιαξε τόσες πολλές ευκαιρίες η Ανόρθωση.

Β’ ημίχρονο
Μπήκε δυνατά η Ανόρθωση αλλά βρήκε Μορέιρα σε ετοιμότητα. Στο 48′ ο Πορτογάλος με εκτίναξη απέκρουσε κεφαλιά του Οκκά. Λίγο αργότερα απεσόβησε κίνδυνο με έξοδο. Σιγά σιγά πάντως η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε και στο 59′ το παιχνίδι τέλειωσε! Ο Τζίμης πρόλαβε μια θεωρητικά χαμένη μπαλιά, έβγαλε σέντρα στο πρώτο δοκάρι και ο Σκέμπρι με υπέροχη κεφαλιά άνοιξε το σκορ! Στο 63′ ο Αβραάμ φάτσα με το τέρμα βρήκε δοκάρι. 5 λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή από το Λέο. Εκτελεστής ο Οχαγιόν, ο φανταστικός Μορέιρα όμως απέκρουσε! Η απόκρουση τελείωσε και το τελευταίο όνειρο της κυρίας και στο 82′ ήρθε και το κερασάκι στη τούρτα! Ο Αβραάμ γύρισε στο Βαλβέρδε, ο Γάλλος έκανε τραγικό λάθος, που εκμεταλλεύτηκε ο Φρέντι και με προβολή έκανε το 0-2! Μέχρι το τέλος το σκορ δεν άλλαξε και η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρασε άνετα στην επόμενη φάση.

Συμπερασματικά
Πρόκριση με σβηστές μηχανές. Οι παίκτες του Σαβέφσκι επιβεβαίωσαν πανηγυρικά πως έχουν την καλύτερη ομάδα και πως είναι ψυχάρες! Το κύπελλο είναι ο πρώτος στόχος της ομάδας μας, είμαστε στην επόμενη φάση και μπορούμε να χαμογελάμε και να αισιοδοξούμε στη μεγάλη μάχη που έχουμε να δώσουμε.