Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα προβλήματα είναι εκεί και σοβαρά

Τα προβλήματα είναι εκεί και σοβαρά

img_0401


Απολογούμαστε που μόνο μερικά λεπτά μετά το τέλος του αγώνα, επιλέγουμε να ασχοληθούμε με την καυτή πατάτα, τα οικονομικά. Όταν όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε ένα τεράστιο βήμα προς τη τετράδα και τόσο ο πρόεδρος, όσο και ο προπονητής μιλάνε για αυτά, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.

Λοιπόν τα προβλήματα είναι εκεί και μάλιστα είναι σοβαρά. Για αυτό άλλωστε πριν από λίγες μέρες μιλήσαμε για παίκτες ψυχάρες, που παρά τις αντιξοότητες παλεύουν για το μεγαλείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Έχουν να παίρνουν αρκετά χρήματα, κάνουν όμως υπομονή, δείχνουν κατανόηση και το σημαντικότερο, κερδίζουν τους αγώνες. Πρέπει να γίνει κατανοητό όμως, πως είναι και αυτοί άνθρωποι και αν σε κάποια στιγμή εξαντληθεί η υπομονή, δεν θα είναι οι κακοί της υπόθεσης.

Για να μην φτάσουμε όμως μέχρι εκεί, πρέπει να βρεθεί μια λύση. Τα εκατομμύρια δεν θα πέσουν ουρανοκατέβατα και τα κριτήρια Μαρτίου ως δαμόκλειος σπάθη απειλούν. Όπως είπε ο πρόεδρος αν τα περάσουμε, τα πράγματα θα είναι εντάξει, κάτι που φανερώνει πως υπάρχει κάτι στο μυαλό του για σωτηρία αλλά όχι άμεσα. Είναι σημαντικό και ο τελευταίος μας, να βοηθήσει για τα άμεσα όμως! Το συμβούλιο θα αρχίσει ένα σπριντ για να παραδώσει ένα ολοκληρωμένο φάκελο κριτηρίων. Την ίδια στιγμή εμείς, πρέπει να δούμε πως μπορεί ο κάθε ένας προσωπικά να προσφέρει. Είτε αυτό είναι μέσω της υπηρεσίας ΟΜΑΔΑ, είτε είναι με μαζική παρουσία στα γήπεδα, είτε με κάποιο λαχνό ενίσχυσης. Η ΟΜΟΝΟΙΑ εκπέμπει SOS και μας χρειάζεται.