Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κύριε διαιτητά εξηγήστε μας, γιατί;

Κύριε διαιτητά εξηγήστε μας, γιατί;

ns015533


Δεν πρόκειται ούτε γραφικοί να γίνουμε, ούτε να προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε τη διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου ως εχθρική ή οτιδήποτε τέτοιο. Προσπάθησε κατά την άποψη μας να μοιράσει το καρπούζι στη μέση και τα πήγε σε γενικές γραμμές καλά. Και πάλι όμως, στην κρίσιμη φάση, παρότι η μια ομάδα ήταν προφανώς μεγαλύτερη της άλλης και έπαιζε και σπίτι της, ο διεθνής ρεφ επέλεξε να πάει εναντίων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Μιλάμε προφανώς για την καραμπινάτη κάρτα του Μαρκόσκι για φάουλ καρατιά στο 66′ στον Σκαραμοτσίνο, που θα ήταν η δεύτερη του. Υπό άλλες περιστάσεις μπορεί να το αφήναμε να περάσει έτσι, όταν όμως ο ίδιος ρεφ πριν από 40 μέρες, απέβαλε το Μαργκάσα με απευθείας κόκκινη, στο ίδιο σημείο του γηπέδου και σε φάση που έπρεπε να δούμε 5 ριπλέι για να καταλάβουμε αν ακούμπησε έστω τον Μπέκμαν, απορούμε γιατί αυτή τη φορά δεν έδωσε καν δεύτερη κίτρινη! Εξήγα μας λοιπόν κύριε Δημητρίου το σκεπτικό, εξήγα μας γιατί η ανομοιομορφία!

Και για να προλάβουμε μερικούς, θα μπορούσε στο 90′ να αποβάλει και το Λέο. Άλλο το 66′, άλλο το 90′. Και κυρίως εμάς μας ενοχλεί η αντίθεση στη συμπεριφορά του απέναντι σε ΟΜΟΝΟΙΑ και Αποέλ.