Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Ντροπή, ντροπή, ανάξιοι πολιτικοί» (video)

«Ντροπή, ντροπή, ανάξιοι πολιτικοί» (video)


Οι τραπεζοϋπάλληλοι ζητούν παραίτηση του Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκου Δημητριάδη και φωνάζουν συνθήματα

Διαβάστε ακόμα:

Με απεργία την Τρίτη προειδοποιεί η ΕΤΥΚ http://ow.ly/jlWsq

Έντονες οι προσπάθειες, ελπίδα για αποτέλεσμα σύντομα, λέει ο Πρόεδρος στο twitter http://fb.me/MTkzPXbS

Κορυφώνονται οι διαπραγματεύσεις – Σύσκεψη πολιτικών αρχηγών στις 20:00 http://ow.ly/jlP8e

Ζητούμε το καλύτερο για τον τόπο, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΤΥΚ http://ow.ly/jlQtw

Χιλιάδες υπάλληλοι τραπεζικών ιδρυμάτων πραγματοποιούν από τις τέσσερις το απόγευμα μεγάλη κινητοποίηση διαμαρτυρίας στη Λευκωσία.

Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της ΕΤΥΚ και ξεκίνησαν πορεία προς το προεδρικό όπου έκαναν στάση κι επέδωσαν ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Ακολούθως συνέχισαν την πορεία προς τη βουλή όπου επίσης επέδωσαν ψήφισμα και αυτή την ώρα κατέληξαν στο υπουργείο Οικονομικών.

Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα όπως: «Κάτω τα χέρια από τα ταμεία προνοίας», «τα φάγανε αυτοί, πληρώνουμε εμείς», «Ντροπή, ντροπή, ανάξιοι πολιτικοί», «Δημητριάδη παραιτήσου εσύ και οι σύμβουλοί σου» και «κάτω τα χέρια από τα ταμεία προνοίας και τις θέσεις εργασίας».

Ο πρόεδρος της ΕΤΥΚ Λοϊζος Χατζηκωστής τόνισε ότι η Λαϊκή Τράπεζα δεν πρέπει να εγκαταλειφθεί γιατί αλλιώς θα καταρρεύσει όλο το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

Κάτι τέτοιο, σημείωσε, σημαίνει μια νέα θανατηφόρα πληγή στη χώρα, προσθέτοντας ότι αυτό επιδιώκουν ξένα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Τόνισε ότι η ΕΤΥΚ ζητά από την πολιτεία, τα κόμματα και το λαό να κατανοήσουν ότι αυτός είναι αγώνας όλων και σημείωσε ότι από τις συνεχείς επαφές που είχε διαπίστωσε ότι υπάρχει ελπίδα να διασωθεί η Λαϊκή και όλο το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

ΑΣΤΡΑ