Home SPORTS NEWS Ντεσάν: «Νίκη και με Ισπανία»

Ντεσάν: «Νίκη και με Ισπανία»


Την ερχόμενη Τρίτη στο Παρίσι θα γίνει μεγάλο ματς ανάμεσα στη Γαλλία και την Ισπανία για τον 9ο όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ 2014 στη ζώνη της Ευρώπης και ο Ντιντιέ Ντεσάν έστειλε μήνυμα νίκης, καθώς έτσι οι «τρικολόρ» θα κάνουν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης!

Μετά την… αυτοκτονία της Ισπανίας με την Φινλανδίας στο Χιχόν (1-1), και την επιτυχία των «πετεινών» με 3-1 κόντρα στη Γεωργία, η Γαλλία πέρασε πρώτη στο γκρουπ και στο +2 από τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές.

«Το πιο σημαντικό για εμάς ήταν πως καταφέραμε να νικήσουμε. Η ισοπαλία της Ισπανίας είναι κάτι διαφορετικό. Για να ξεφύγουμε ακόμη περισσότερο από αυτούς θα πρέπει να τους νικήσουμε στο μεταξύ μας ματς που θα γίνει την Τρίτη», ανέφερε ο προπονητής των «τρικολόρ».

Για τον αγώνα με την Γεωργία ο Ντιντιέ Ντεσάν υπογράμμισε: «Είναι καλό σημάδι που καταφέραμε να σκοράρουμε τρία τέρματα, αφού έπαιζαν με πολλούς παίκτες στην άμυνά τους. Πραγματικά με εκνευρίζει που ενώ είμαστε τόσο καλοί στην επίθεση στην άμυνα δεν τα πάμε εξίσου καλά».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr