Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άλλα 2000 + 572 Ευρώ από τους αναγνώστες του Omonoianews

Άλλα 2000 + 572 Ευρώ από τους αναγνώστες του Omonoianews


Άλλα 2572 Ευρώ παραδώσαμε σήμερα στο σωματείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εκ μέρους φυσικά των αναγνωστών και των συντακτών του omonoianews.com. Ο ΛΑΟΣ ανταποκρίθηκε με όποιον τρόπο μπορούσε στην έκκληση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για βοήθεια. Μέσω του διαδικτύου, μαζεύτηκε ένα σεβαστό ποσό που σίγουρα θα παίξει το δικό του ρόλο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους.

Από το ποσό των 2572 Ευρώ που κατατέθηκε σήμερα, οι 2000 θα γίνουν τουβλάκια στην Αψίδα Αλληλεγγύης, με την επιγραφή “omonoianews.com-συντάκτες και αναγνώστες”. Όσο για το υπόλοιπο ποσό, αποφασίστηκε από κοινού με τα αδέρφια του kifines.com και του trifylli.net πως όσα χρήματα έχει η κάθε ιστοσελίδα που δεν συμπληρώνουν χιλιάρικο, θα προστεθούν για να μπει τουβλάκι ή τουβλάκια στη μνήμη όσων αδερφών μας δεν βρίσκονται πλέον μαζί μας και εκπροσωπούν τη μεγάλη ιδέα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο παράδεισο. Η επιγραφή στο τουβλάκι θα είναι “ΘΥΡΑ9-ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ”.

Επί της ευκαιρίας να αναφέρουμε ότι ο αγώνας δεν σταματάει με τη παράδοση των φακέλων. Το paypal account μας θα παραμείνει ανοικτό, για όσους φίλους επιθυμούν να συνεισφέρουν, με όλα τα έσοδα φυσικά να πηγαίνουν στην επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ.