Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βάζει ξανά σορτσάκι και αθλητικά! (VIDEO)

Βάζει ξανά σορτσάκι και αθλητικά! (VIDEO)


Πολλοί φίλοι, ειδικά οι νεαρότεροι, ίσως και να το αγνοούν! Ο Τόνι Σαβέφσκι, είναι όμως ένας από τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές που θα παίξουν στο φιλικό! Ειδικά στους φίλους της ΑΕΚ, η εικόνα του κόουτς με σορτσάκι και τάπες θα ξυπνήσει μνήμες, αφού θεωρείται από πολλούς ο καλύτερος ξένος παίκτης που φόρεσε το Δικέφαλο Αετό στο στήθος! τέρματα.Χαρακτηριστικά διαβάστε πιο κάτω τι έγραφε η ανακοίνωση της ΑΕΚ, όταν ο Σαβέφσκι σταμάτησε το ποδόσφαιρο:

Ο Τόνι Σαβέφσκι αποτελεί με μεγάλη διαφορά τον κορυφαίο ξένο ποδοσφαιριστή που φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ στην 77χρονη ιστορία της ομάδας. Ο Τόνι Σαβέφσκι θα αποτελεί για πάντα το μεγαλύτερο πρότυπο αγωνιστικής αξίας, συνέπειας, ήθους αλλά και προσφοράς στην ομάδα της ΑΕΚ.

Ο Σαβέφσκι σαν ποδοσφαιριστής Αγωνίστηκε σε 356 αγώνες του πρωταθλήματος όπου πέτυχε 52 γκολ, σε 82 αγώνες Κυπέλλου όπου σημείωσε επτά γκολ, ενώ είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ σε ευρωπαϊκές συμμετοχές, με 48 αγώνες στο ενεργητικό του και έχοντας πετύχει έξι. Πολλοί λένε ότι αν ήταν πιο επικοινωνιακός, πιο σταρ ας το πούμε, θα έπαιρνε ακόμα πιο μεγάλη αναγνώριση, αυτός όμως είναι ο Τόνι, με αυτές τις αρχές μεγάλωσε και με αυτές έγινε τόσο μεγάλος παίκτης! Η ΑΕΚ των 90′s είχε πολλούς παίκτες με προσωπικότητα: Στέλιος Μανωλάς, Ντανιέλ Μπατίστα, Βασίλης Τσιάρτας, Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, Τιμούρ Κετσπάγια,  Βασίλης Δημητριάδης , είναι μόνο μερικοί από αυτούς. Ο Τόνι Σαβέβσκι ήταν πάντα ένα ξεχωριστό κεφάλαιο, ήταν πάντα αυτός που έκανε τη διαφορά.  Ένας παίκτης που πήγε στην Ελλάδα άγνωστος μεταξύ αγνώστων από τη Βαρντάρ, με το μίνιμουμ των απαιτήσεων και κατάφερε να συνδέσει το όνομα του με μια από τις καλύτερες ομάδες που εμφανίστηκε ποτέ στα ελληνικά γήπεδα, τόσο λόγω της αξίας του, όσο και λόγω του ήθους του. Δείτε το πιο κάτω βίντεο αφιέρωμα στο Σαβέφσκι και ετοιμαστείτε να τον χαρούμε και στο φιλικό!