Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν απογοητεύεται κανείς!

Δεν απογοητεύεται κανείς!

img_0693


Αρκετοί περίμεναν πως ο ΛΑΟΣ θα απογοητευόταν όταν ερχόταν η πρώτη όχι και τόσο μεγάλη εμφάνιση. Άλλοι έλπιζαν πως με την πρώτη αποτυχία να κερδίσουμε, θα έπεφτε η ψυχολογία, τη στιγμή που είναι και εκείνοι που προσπαθούν να μας πείσουν ότι η ΑΕΛ πλέον είναι φαβορί! Δεν μας τρομάζει τίποτα, τι δεν καταλαβαίνετε;

Εδώ ολόκληρη UEFA ήρθε και μας είπε “χρειάζεστε 5 μύρια μέσα σε ένα μήνα”, ένα Χ με την ΑΕΛ θα μας τρομάξει; Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δεν έχει χάσει ούτε την αισιοδοξία του, ούτε τη πίστη του. Συνεχίζει τον αγώνα για σωτηρία της ομάδας (καθώς μιλάμε, στους Εργάτες διεξάγεται συνάντηση με πολύ κόσμο), με το κεφάλι ψηλά γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ στο γήπεδο πετά και δεν θα αφήσει ούτε την κούραση να τη νικήσει!

Στο κάτω κάτω, αν το πάρουμε καθαρά αγωνιστικά το θέμα, γιατί να μην μπορούμε να κερδίσουμε και την ΑΕΚ (ακόμα κι αν παίξουμε με αλλαγές) και να προκριθούμε και επί της ΑΕΛ. Εστιάζοντας στον ημιτελικό, μιας και πάνω στην ΑΕΛ σταμάτησε το τραίνο, ας μετρήσουμε απλά πόσες νίκες και πόσες ισοπαλίες με σκορ έχουμε μέσα στη Λεμεσό τα τελευταία 10 χρόνια. Ή αν θέλετε, ας πάρουμε μόνο τα τελευταία 2 χρόνια που είναι τα καλά της ΑΕΛ. Το ποιος θα προκριθεί, εξαρτάται αποκλειστικά από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ που με όλο το σέβας προς την ΑΕΛ, είναι η μεγαλύτερη από τις 2, είναι η καλύτερη, παίζει και στο δεύτερο σπίτι της στη Λεμεσό. Έδρα μας όλη η Κύπρος!