Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σε ρυθμούς αιώνιου ντέρμπι

Σε ρυθμούς αιώνιου ντέρμπι

ns019077


Εβδομάδα αιώνιου ντέρμπι και το μόνο που έρχεται στο μυαλό μας είναι η νίκη! Ασφαλώς θα θέλαμε να είχε διαφορετική σημασία αυτή, να έσπρωχνε εμάς δηλάδή κοντά στο πρωτάθλημα, πρόκειται όμως για το el classico του κυπριακού ποδοσφαίρου και κάθε τρίποντο είναι ξεχωριστό!

Οι δυο ομάδες πάνε στο ντέρμπι με διαφορετικά κίνητρα. Αν το Αποέλ κερδίσει ξέρει πως κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο, αφού γνωρίζει πως μόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τα μπαλάκια και το μέγεθος να του κόψει τη φόρα. Από την άλλη οι πράσινοι δεν πάνε για το πρωτάθλημα, έχουν όμως πολλά να αποδείξουν. Έχουν να αποδείξουν πρώτα από όλα πως διαθέτουν την καλύτερη ομάδα, κάτι που παραδέχεται όλη η φίλαθλη Κύπρος και θα εδραιωθεί με νίκη στον πρωτοπόρο αιώνιο! Έχουν να αποδείξουν πως όταν οι διαιτησίες είναι 50-50, το Αποέλ ούτε χ δεν μπορεί να τσιμπήσει! Οι παίκτες έχουν επίσης να αποδείξουν πως παρά τα προβήματα η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι εδώ, δυνατή και τέτοια θα είναι πάντα!

Δεν μας δίνει τίτλο λοιπόν η νίκη, είμαστε όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από αυτό! Είμαστε η μεγαλύτερη ομάδα στο νησί, είμαστε αυτοί που τρέμουν οι αντιπάλοι και αυτή τη νίκη τη θέλουμε μόνο για μας! Για κανέναν άλλο!