Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα μπορούσε να ενδιαφέρει, αλλά…

Θα μπορούσε να ενδιαφέρει, αλλά…


Ως γνωστόν τον Ιανουάριο, μετά την αποχώρηση του Αντρέα Αβραάμ, ένας ποδοσφαιριστής που ενδιέφερε την ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ο Φοφανά της Δόξας. Ο ποδοσφαιριστής ήταν η αποκάλυψη της ομάδας τη Κατωκοπιάς και ο Τόνι Σαβέφσκι έδωσε το πράσινο φως για την απόκτηση του.

Αφορμή για το κομμάτι αυτό είναι η είδηση πως ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός, ετοιμάζεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ομάδα του. Ένας ποδοσφαιριστής που ήθελε να γίνει κάτοικος Ηλίας Πούλος και θεωρούμε πως το καλοκαίρι θα μπορούσε να γίνει πολύ πιο εύκολα, μάλλον μένει στην ομάδα του. Ο λόγος απλός: η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν γνωρίζει αν θα προκύψει ανάγκη στη θέση, αφού ακόμα οι διαπραγματεύσεις με τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ασφαλώς η όλη υπόθεση δεν αφορά μόνο τον Φοφανά. Αρκετές θέσεις μπορεί να ανοίξουν, προς το παρόν όμως, με τα δεδομένα που υπάρχουν μπροστά μας, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει για ένα επιθετικό, ένα ή δύο μέσους και τον Σερφά. Αν προκύψουν άλλες ανάγκες θα κινηθεί και για άλλες θέσεις. Η ουσία είναι να μην καθυστερήσει πολύ αυτή η κατάσταση.