Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μέσος, φορ και ότι προκύψει!

Μέσος, φορ και ότι προκύψει!

sak_6129


Γράφαμε πριν πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει στόχο να κρατήσει τον κορμό της ομάδας, αφού έδειξε πως διαθέτει τεράστια ποιότητα.Η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει προτεραιότητα στη διατήρηση των παικτών της και βάζει σε δεύτερη μοίρα την απόκτηση νέων. Κάθε ομάδα όμως, χρειάζεται κάποιες αλλαγές, κάποτε μεγάλες, κάποτε μικρές. Πέραν του Σερφά, που είναι επιστροφή και όχι μεταγραφή, θα γίνουν άλλες 2 μεταγραφές, αν φυσικά διατηρηθεί ο κορμός.

Οι δυο αυτές μεταγραφές, αφορούν ένα αμυντικό μέσο και ένα φορ. Είναι κοινώς αποδεκτό ότι οι πράσινοι στερήθηκαν μιας αξιόπιστης λύσης πίσω από το Μάρκο Σοάρες, κάτι που φάνηκε πολύ το χρονικό διάστημα που αυτός απουσίαζε για υποχρεώσεις στο Κόπα Άφρικα. Στη θέση έπαιξαν εξ ανάγκης Αγκουϊάρ και Λεάντρο, ο Σαβέφσκι όμως θα ένιωθε πιο άνετα, αν είχε άλλο ένα καθαρό αμντικό μέσο.

Όσον αφορά το φορ, εννοείται πως για βασικό ο Τόνι θέλει τον Άλβες, που στο δεύτερο γύρο έδειξε την τεράστια αξία του. Τι γίνεται όμως όταν ο Αντρέ απουσιάζει; Με δεδομένο ότι το συμβόλαιο του Φρέντι εκπνέει το καλοκαίρι, αναμένεται πως θα αποκτηθεί άλλος ένας επιθετικός. Το συμβόλαιο του, θα είναι στα πλαίσια που έχει θέσει η ομάδα μας και είναι γνωστά εδώ και καιρό.

Αν δεν προκύψει οποιαδήποτε ανάγκη, δεν θα γίνει άλλη κίνηση, περνάμε άλλωστε σε περίοδο λιτότητας. Γιατί για παράδειγμα να κινηθούμε για ακραίο μεσοεπιθετικό αν δεν φύγει κάποιος από τους 3 που διαθέτουμε, από τη στιγμή που υπάρχουν νεαροί από την ακαδημία που περιμένουν ευκαιρίες; Φυσικά αν αποχωρήσει κάποιος σε οποιαδήποτε θέση, θα γίνουν και οι ανάλογες κινήσεις. Τα ανοικτά θέματα είναι αρκετά, προτεραιότητα όμως έχουν οι παίκτες του υφιστάμενου ρόστερ.