Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συνάντηση με “Αλήθεια” και άρση του εμπάργκο

Συνάντηση με “Αλήθεια” και άρση του εμπάργκο

ant1


Ανακοίνωση ΟΜΟΝΟΙΑΣ για σημερινή συνάντηση που έγινε σήμερα στα γραφεία του συλλόγου:

“Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ συνάντηση ανάμεσα σε αντιπροσωπεία του Σωματείου μας και του συγκροτήματος στο οποίο ανήκει η εφημερίδα «Αλήθεια».

Θέμα συζήτησης ήταν το πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας, που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Σωματείου μας και την επιβολή εμπάργκο δηλώσεων σε όλα τα ΜΜΕ του συγκροτήματος.

Η πλευρά του συγκροτήματος αφού απολογήθηκε για άλλη μία φορά για το αναληθές δημοσίευμα και αφού αναγνώρισε πως ο χειρισμός που έγινε από πλευράς τους ήταν λανθασμένος, υποσχέθηκε ότι δεν πρόκειται να επαναληφθεί τέτοιο περιστατικό.

Παράλληλα, η πλευρά του συγκροτήματος εξέφρασε τον απεριόριστο σεβασμό της τόσο προς την ΟΜΟΝΟΙΑ όσο και προς τον κόσμο της, αναγνώρισε πως με τον λανθασμένο τρόπο που λειτούργησε δημιούργησε αναστάτωση στο Σωματείο μας, αλλά και εντυπώσεις που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητα, ενώ ζήτησε όπως αρθεί το εμπάργκο δηλώσεων.

Από την πλευρά του το Σωματείο μας διατήρησε τη θέση του πως υπήρχε σκοπιμότητα στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, ωστόσο αναγνώρισε την ειλικρινή απολογία του Συγκροτήματος, ενώ έμεινε ικανοποιημένο από την υπόσχεσή του ότι τέτοιο περιστατικό δεν πρόκειται να συμβεί ξανά.

Με βάση όλα αυτά, συμφωνήθηκε όπως αρθεί το εμπάργκο δηλώσεων σε όλα τα μέσα του συγκροτήματος, ωστόσο το Σωματείο μας έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα πως σε περίπτωση που ανάλογο περιστατικό επαναληφθεί, τότε η αντίδρασή του θα είναι ακόμη πιο έντονη και ενδεχομένως η ρήξη σχέσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι ανεπανόρθωτη”.