Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ποιον Άλβες θέλει ο Λεμονής;

Ποιον Άλβες θέλει ο Λεμονής;

img_1880


Θέλει τον Άλβες στο Λεβαδιακό ο Λεμονής λέει η είδηση της ελληνικής Sportday. Ο τίτλος μας είναι λίγο παραπλανητικός. Προφανώς ο Σερ Τάκης τον Αντρέ θέλει, τι τον κάνει όμως να πιστεύει πως μπορεί να τον αποκτήσει; Μήπως εννοεί τελικά το Ζοάο;

Ίσως ο Λεμονής να έχει κάποιον άσσο στο μανίκι, που τον κάνει να αισιοδοξεί πως θα βρεθεί τρόπος καταρχάς να πειστεί ο ίδιος ο Αντρέ να πάει σε ομάδα αρκετά πιο μικρή από την ΟΜΟΝΟΙΑ, που δεν παίζει ποτέ στην Ευρώπη και που ξεκινάει κάθε χρόνο με στόχο να μην υποβιβαστεί. Ακόμα κι αν τα καταφέρει όμως, το συμβόλαιο του θα το αντέξει; Γιατί μπορεί ο Άλβες να μην αμείβεται με τα τρελά ποσά που είχαν λεχθεί πριν κάποιους μήνες, εξακολουθεί όμως να είναι ακριβοπληρωμένος στην ΟΜΟΝΟΙΑ και πολύ αμφιβάλλουμε αν η συμπαθέστατη ομάδα της Superleage μπορεί να αντέξει τέτοιο βάρος.

Μιας και άνοιξε η συζήτηση για τον καλύτερο επιθετικό στο κυπριακό πρωτάθλημα πάντως, να αναφέρουμε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδα του Ντουμπάι, ομάδα της Κίνας και ομάδα της Ουγγαρίας. Παρότι κάποια στιγμή ενδιαφέρον εκδήλωσε και ομάδα της Ουκρανίας προς το παρών δεν έχει έρθει τέτοια πρόταση. Τα δεδομένα για την περίπτωση του, τα έχουμε γράψει πολλάκις.