Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στοχεύει στον “Κορυφαίο” της Ekstraklasa (vids)

Στοχεύει στον “Κορυφαίο” της Ekstraklasa (vids)


Τον “Παίκτη της Χρονιάς” στην Πολωνία, έχει βάλει στο στόχαστρο της η ΟΜΟΝΟΙΑ, σύμφωνα με το “Αθλητικό Βήμα”. Οι πράσινοι βρίσκονται σε επαφές με επιθετικό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο Πολωνικό Πρωτάθλημα, και σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα, αυτός είναι ο Σλοβάκος φορ, Ρόμπερντ Ντέμιαν (26/10/82 – 1.81cm), της Ποτμπεσκίντζιε.

Ο Ντέμιαν φέτος σάρωσε τα βραβεία της Ekstraklasa, αφού πήρε το βραβείο του πρώτου σκόρερ (14 γκολ) αλλά και αυτό του “παίκτη της χρονιάς”, αφού εκτός από τα γκολ, δημιούργησε για τους συμπαίκτες του άλλα 7. Αγωνίζεται στον Πολωνικό σύλλογο τα τελευταία 3 χρόνια. Προηγουμένως αγωνιζόταν στην πατρίδα του αλλά και στην Τσεχία.

Δείτε το σχετικό βίντεο για την ανάδειξη του ως κορυφαίος:

Για τον παίκτη ενδιαφέρθηκαν τις τελευταίες ημέρες Βίσλα Κρακοβίας, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ομάδες από Ουκρανία και Ρωσία. Ο παίκτης ζήτησε από τη διοίκηση της Ποτμπεσκίντζιε όπως προπονείται με την ομάδα, μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ περιμένουν την απάντηση από συγκεκριμένο επιθετικό, ίσως να αφορά τον Ντέμιαν, ενώ ο Σαβέφσκι και οι συνεργάτες του μιλάνε και με άλλους δύο στράικερ, σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Δείτε βίντεο με τα φετινά γκολ του Ντέμιαν: