Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όσο περνάνε οι ώρες

Όσο περνάνε οι ώρες

gmi_6456


Από τη στιγμή που ούτε σήμερα προέκυψε ανακοίνωση στο θέμα του Λεάντρο Αλμέιδα, είναι ξεκάθαρο πως οι διαπραγματεύσεις είναι σκληρές, αλλά αποτέλεσμα δεν έχουν φέρει ακόμα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ τα είπε με το παίκτη, η πρόταση είναι εκεί, τώρα εξαρτάται από τον ίδιο.

Η περίπτωση του Λέο είναι πιθανότατα η πιο δύσκολη από όλες, πέραν από αυτή του Σπούγκιν που έγινε προφανές ότι αποχωρεί. Από τη μια υπάρχει η θέληση να τα βρούνε, από την άλλη όμως υπάρχουν και προτάσεις από Ντουμπάι (και χθες Κίνα) που δίνουν στον ποδοσφαιριστή πολλά να σκεφτεί, αλλά και δυνατά χαρτιά να διαπραγματευτεί. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να κάνει πίσω στις εξαγγελίες για μείωση, ειδικά από τη στιγμή που άλλοι παίκτες την έχουν ήδη δεχθεί. Κάπως έτσι στήθηκε το σκηνικό και η κατάληξη είναι απρόβλεπτη.

Αναμένουμε πως αύριο θα έχουμε οριστική κατάληξη στο θέμα. Όσο σκληρές κι αν είναι οι διαπραγματεύσεις, δεν μπορούν να κρατήσουν για πάντα. Καλά κάνουμε να είμαστε προετοιμασμένοι για τα πάντα, προς αυτή την κατεύθυνση άλλωστε ήταν και οι δηλώσεις του Παύλου Χρυσάνθου νωρίτερα.