Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα ψάξουν και δεύτερο άσσο

Θα ψάξουν και δεύτερο άσσο

ns017410


Την ώρα που απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να υπογράψει το νέο συμβόλαιο με αναθεωρημένους όρους ο Ζοσέ Μορέιρα, όλα δείχνουν πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα ψάξουν και για δεύτερο τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Πορτογάλο. Οι Λεόνι και Λεβίτα διατηρούν συμβόλαιο με την ομάδα μας, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσουν εδώ.

Ας ξεκινήσουμε με το Λεόνι, για τον οποίο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: Δεν θέλει να βρίσκεται στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ούτε η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να τον έχει στο ρόστερ. Καταρχάς το συμβόλαιο του είναι υπέρογκο και εκτός των δυνατοτήτων της ομάδας. Κατά δεύτερο δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοση του. Όπως προαναφέραμε, ούτε ο ίδιος δείχνει χαρούμενος στη Κύπρο και ψάχνει τρόπο να επιστρέψει στη πατρίδα του. Ελπίζουμε να το έχει στο μυαλό του και όταν έρθει η ώρα των συζητήσεων.

Όσον αφορά το Λεβίτα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Θα μπορούσε (αν έριχνε ασφαλώς αισθητά τις απολαβές του) να ήταν μια καλή λύση πίσω από το Μορέιρα. Ο ίδιος ο Οχάντ όμως θα ήθελε να παίζει και για το λόγο αυτό, όπως αναφέρουν στο Ισραήλ ψάχνεται για επιστροφή. Ήδη έχει ακουστεί το ενδιαφέρον της Μακάμπι Νετάνια και δεν αποκλείεται να έρθει κάποια πρόταση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προφανώς δεν θα φέρει αντίσταση, αφού για αναπληρωματικό θα ψάξει κάτι πιο φθηνό.

Υποψήφιοι αντικαταστάτες υπάρχουν πολλοί. Μόνο από το κυπριακό πρωτάθλημα να ψάξει κανείς θα δει πως υπάρχουν αξιόλογοι άσσοι που θέλουν να παίξουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, χωρίς να σημαίνει κατ ανάγκην αυτό πως η λύση θα έρθει από την Κύπρο.