Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ F.C.L: Αποψινή συναυλία και 3 pool party

F.C.L: Αποψινή συναυλία και 3 pool party


Προσεχώς το 3ο Pool Party «ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΜΕ»


Το Fan Club 9 Lakatamias το αναφέραμε αρκετές φορές και θα το κάνουμε άλλη μία. Δεν είναι μόνο οπαδικό σύνολο, το οποίο στηρίζει αποκλειστικά την Ομόνοια. Η αγάπη για το «Τριφύλλι» είναι δεδομένη!!! Ωστόσο η προσφορά στο κοινωνικό σύνολό δεν σταματάει ποτέ! Με αφορμή την αποψινή (6/5) συναυλία «Όλοι Μαζί Εθελοντές» που διοργανώνει ο Δήμος Λακατάμιας, στα πλαίσια της εκστρατείας «Καραβάνι Αλληλεγγύης», στο Αμφιθέατρο Λακατάμιας, το Δ.Σ του Fan Club 9 Latamamias, καλεί τα μέλη του και όλο τον κόσμο να παρευρεθεί στην εκδήλωση παίρνοντας μαζί τους, τα απαραίτητα τρόφιμα. Επίσης γνωστοποιεί ότι ο σύνδεσμος μας θα συμμετέχει ενεργά με αρκετούς εθελοντές.
Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 5:00 μ.μ. με μουσική DJ, ενώ από τις 7:00 μ.μ., καταξιωμένοι Ελλαδίτες και Κύπριοι καλλιτέχνες και συγκροτήματα θα μας κρατούν συντροφιά μέχρι τα μεσάνυχτα.

Στις 13ης Ιουλίου το 3ο Pool Party

Αργήσαμε και πιστεύατε πως κάναμε πίσω; Αργήσαμε και πιστεύατε πως δεν θα γίνει φέτος ; Όταν «ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΜΕ» από πέρσι πως γίνεται να μην τηρήσουμε την υπόσχεση μας!!! Όταν είπαμε θεσμός, σημαίνει θεσμός. Στις 13ης Ιουλίου το Fan Club 9 Lakatamias, είναι σε θέση να ανακοινώσει την επίσημη ημερομηνία του 3ου Pool Party. Ναι είναι εκείνο το τρελό πάρτι που για μερικά λεπτά ο ουρανός του κολυμβητηρίου στη Λακατάμια κοκκίνισε από τις φωτοβολίδες και ο βυθός της πισίνας πρασίνισε. Κοπιάστε και φέτος στο τρελό πάρτι. Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η προπώληση!