Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αντράντε: “Έχουμε μια ισχυρή ομάδα”

Αντράντε: “Έχουμε μια ισχυρή ομάδα”

sam_0234


Δεν το έβαλαν κάτω οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι και εντόπισαν λίγο αργότερα τον Ζοάο Πάολο Αντράντε στα αποδυτήρια του Εθνικού Σταδίου. Ο Πορτογάλος ο οποίος πέρασε από την Ραπίντ, απάντησε σε αρκετά ερωτήματα κυρίως για το πέρασμα του από την Ραπίντ, αφού αγαπήθηκε από τον κόσμο.

Όσον αφορά την ομάδα μας, ο δυναμικός αμυντικός, είπε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια ισχυρή ομάδα και πως όλοι θέλουν την πρόκριση για να προσφέρουν χαρά στον κόσμο.

Αναλυτικά:

Τι ξέρεις για την Άστρα;
Έψαξα στο διαδίκτυο πληροφορίες της ομάδας. Έχω δει πολλά βίντεο, πήραμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να τους αντιμετωπίσουμε. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι φαίνεται να είναι ένας δύσκολος αντίπαλος με αρκετά καλούς παίκτες. Ξέρεις, αν και έπαιξα Ρουμανία, κανείς δεν με ρώτησε για τον αντίπαλο. Έχουμε στην ομάδα ανθρώπους που έχουν ασχοληθεί διεξοδικά με τη μελέτη του αντιπάλου. Πρέπει όλοι μας να προσέξουμε, τα καλά στοιχεία και τις αδυναμίες του αντιπάλου!

Και ποιες είναι οι αδυναμίες τους;
Το ήξερα ότι θα με ρωτήσετε (γέλια). Δεν θα σας αποκαλύψω, ελπίζω απλά να επωφεληθούμε από αυτές. Γνωρίζουμε ότι οι παίκτες της Άστρα βρίσκονται σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Είδα τον Φατάι να τρέχει σαν τρελός, χωρίς να κουράζεται. Αυτό είναι ένα παράδειγμα.

Ποιος είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης στην ομάδα σας;
Όχι αυτό δεν πρόκειται να σας το πω. Θα δείτε στο γήπεδο (γέλια). Έχουμε μια ισχυρή ομάδα, θέλουμε να κάνουμε τους οπαδούς μας χαρούμενους.