Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ για νέες νίκες πάμε…

Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ για νέες νίκες πάμε…

img_4784


Η μεγάλη μέρα του πρώτου ευρωπαϊκού παιχνιδιού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τη περίοδο 2013-14 έφτασε! Σε λίγες μόνο ώρες, οι πράσινοι του Τόνι Σαβέφσκι θα παραταχθούν στη Nationala Arena του Βουκουρεστίου για να αντιμετωπίσουν την Άστρα Τζιουρτζού. Στο πλευρό τους θα έχουν περισσότερους από 500 φίλους της ομάδας, που έκαναν τη διαδρομή Λάρνακα-Βουκουρέστι, για να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα!

Στο πράσινο στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία. Η ομάδα έχει μπόλικη αυτοπεποίθηση και όλοι δείχνουν να αντιλαμβάνονται ότι τόσο ο νικητής του πρώτου παιχνιδιού, όσο και του ζευγαριού γενικά, θα εξαρτηθεί από την απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Είναι δε αποφασισμένοι να κάνουν το πρώτο βήμα, να πάρουν το αποτέλεσμα που ψάχνουν. Αν αυτό δεν είναι νίκη, να τους επιτρέπει σε μια εβδομάδα να μπορούν να κατακτήσουν το ζητούμενο που είναι η πρόκριση.

Ο Σαβέφσκι έχει ήδη αναλύσει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία της Άστρα στους ποδοσφαιριστές του. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δωθεί στους μεσοεπιθετικούς, ειδικά τους Μπουκαρί, Φατάι και Μπουντέσκου. Η αντίπαλος μας έχει ποιότητα, είναι καλή ομάδα και δεν πρέπει να το λησμονούμε. Θα χρειαστεί απόλυτη συγκέντρωση, πάθος και τσαμπουκάς.