Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θ9: “Η ατμόσφαιρα είχε σκοπό να δείξει το πάθος για την ΟΜΟΝΟΙΑ”

Θ9: “Η ατμόσφαιρα είχε σκοπό να δείξει το πάθος για την ΟΜΟΝΟΙΑ”

01sak_0640


Ανακοίνωση εξέδωσε η ΘΥΡΑ 9, σχετικά με την κριτική που δέχθηκε μετά το φιλικό με τη Ξάνθη. Οι οργανωμένοι τονίζουν ότι η ατμόσφαιρα ου έφτιαξαν είχε σκοπό να δείξει το πάθος για την ΟΜΟΝΟΙΑ και στέλνουν και μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Αδέλφια της Θύρας 9, περήφανε πράσινε λαέ,

Αναγκαζόμαστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας για να βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους και πάνω απ’ όλα να κλείσουμε τα στόματα αυτών που με την πρώτη ευκαιρία βάζουν στο στόμα τους την οργανωμένη μας κερκίδα. Μετά από μια χρονιά γεμάτη αγώνες και θυσίες για να σώσουμε την βασίλισσα μας δεν ανεχόμαστε την μηδενιστική κριτική που ασκήθηκε εναντίων μας μετά το τελευταίο φιλικό με την Ξάνθη για το θέμα των φωτοβολίδων, των καπνογόνων και των κροτίδων.

Δεν ανεχόμαστε την κριτική από άτομα άσχετα με το θέμα και κυρίως από δημοσιογράφους της δεκάρας που βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν την χολή τους εναντίων της οργανωμένης μας κερκίδας. Παλαιότερα σε κάποιες περιπτώσεις καταδικάσαμε την ρίψη φωτοβολίδων στο γήπεδο αφού αυτό τιμωρεί την ομάδα μας με βαρύ χρηματικό πρόστιμο. Επειδή όμως εμείς φοράμε παντελόνια και έχουμε μάθει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και να στηρίζουμε τις αποφάσεις που παίρνει η γραμματεία και η επιτροπή μας, αυτή την φορά σας λέμε ότι αυτό που είδατε στο γήπεδο ήταν οργανωμένο και αποφασισμένο από την ΘΥΡΑ 9.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ