Home TOP NEWS Στο τελευταίο της σεζόν ίσως φωτογραφίσει και τις σκέψεις του για τον...

Στο τελευταίο της σεζόν ίσως φωτογραφίσει και τις σκέψεις του για τον τελικό ο κόουτς!

Οι ποδοσφαιριστές μας σήμερα (02/05) πραγματοποιήσαν την τελευταία τους προπόνηση πριν από τις διακοπές του Πάσχα και πλέον θα συναντηθούν ξανά στο “Ηλίας Πούλλος” την Δευτέρα του Πάσχα, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για το τελευταίο ματς πρωταθλήματος, η οποία θα συνδυαστεί και με αυτή του τελικού.


Τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και η τεχνική ηγεσία τις επόμενες μέρες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουράσουν μυαλό και σώμα, έτσι ώστε με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων να μπορέσουν να επανέλθουν φρέσκοι και δυνατοί, για να κλείσουν την φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο και στο κύπελλο με τίτλο.

Όσον αφορά τώρα το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, από την στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ εξασφάλισε την τρίτη θέση, αναμένουμε πως ο κ. Αναστασίου θα το προσεγγίσει εντελώς διαφορετικά απ’ ότι προσέγγισε τα τελευταία παιχνίδια τόσο του πρωταθλήματος, όσο και των ημιτελικών με τον Άρη Λεμεσού.

Περιμένουμε ότι, ο Ελλαδίτης τεχνικός θα χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν είχαν καθόλου ή ελάχιστο χρόνο συμμετοχής το τελευταίο διάστημα, αλλά και νεαρούς ποδοσφαιριστές, σίγουρα με βάση τις επιλογές που θα κάνει για το παιχνίδι με την Πάφο FC ο κ. Αναστασίου θα φωτογραφίσει σε μεγάλο βαθμό και τις προθέσεις του για τον τελικό κυπέλλου.