Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αμάν ένας Σκέμπρι

Αμάν ένας Σκέμπρι

img_6239


Δεν ξέρουμε αν ο Σαβέφσκι -γνωρίζοντας πως στην κερκίδα θα υπάρχουν κατάσκοποι- μπλόφαρε με τη χρησιμοποίηση του Αντρέ Σκέμπρι στην κορυφή της επίθεσης. Το βέβαιο είναι πως μετά το σημερινό αγώνα, θα το σκεφτεί πολύ καλά πριν μετακινήσει ξανά το Μαλτέζο στο φτερό. Ο Σκέμπρι ήταν ο κορυφαίος παίκτης του γηπέδου για 65 λεπτά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα όταν αντικαταστάθηκε.

Φάνηκε από την αρχή ότι πατούσε γερά στο γήπεδο. Μπορεί αρχικά να μην βρήκε μεγάλη ευκαιρία, όμως βοηθούσε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού βγαίνοντας ψηλά, ήταν ιδιαίτερα ζωηρός, γενικά ήταν ορεξάτος. Όταν σκόραρε το πρώτο γκολ, ανέβηκε ακόμα περισσότερο. Το πόσο μεγάλη ήταν η αυτοπεποίθηση του όμως, φάνηκε κατά την εκτέλεση του δεύτερου του γκολ, που πραγματικά ήταν πανέμορφο.

Δίλημμα για το Σαβέφσκι ενόψει Ανόρθωσης λοιπόν. Που έγινε ακόμα ισχυρότερο στο 90, όταν ο Γκικίεβιτς του υπενθύμισε πως έχει και αυτός τις δικές του αρετές, σκοράροντας μια υπέροχη κεφαλιά. Τις επόμενες 10 μέρες ο κόουτς θα προβληματιστεί αρκετά, ενώ ένα πιθανό σενάριο είναι και η χρησιμοποίηση τους ταυτόχρονα, με μετακίνηση του Αντρέ στο αριστερό φτερό. Ίδωμεν…