Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι πρώτοι που πρέπει να τον στηρίξουν

Οι πρώτοι που πρέπει να τον στηρίξουν

img_5434


Δεν πρέπει κάποιος να κατέχει ιδιαίτερα το άθλημα για να αντιληφθεί πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει χάσει το δρόμο της. Η εικόνα που εκπέμπει η ομάδα, δεν είναι αντάξια της ποιότητας της. Και για να συμβαίνει αυτό, δεν είναι μόνο τα εξωαγωνιστικά που φταίνε. Τον τελευταίο καιρό λέγονται αρκετά, καιρός αυτό το σχοινί να κοπεί και να συγκεντρωθεί ο κάθε ένας στη δουλειά του.

Όσο κι αν στηρίζει ο κόσμος το Σαβέφσκι, όσες ανακοινώσεις κι αν βγάλει η διοίκηση, οι πρώτοι που πρέπει να τον στηρίξουν αν είναι να δούμε κάτι καλύτερο είναι οι ποδοσφαιριστές. Προς το παρόν η ομάδα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και πρέπει όλοι να ψάξουν γιατί συμβαίνει αυτό. Δεν ξέρουμε αν πρέπει να το μιλήσουν σαν ομάδα, δεν ξέρουμε αν αρκούν τα όσα έγιναν για να θορυβηθούν άπαντες, χρειαζόμαστε όμως δουλειά.

Απόψεις πάντα θα υπάρχουν σε κάθε ομάδα. Αυτό που έχει σημασία είναι να επικοινωνηθεί σε όλους πως ότι πει ο προπονητής πρέπει να γίνεται. Το περσινό κλίμα πρέπει να επανέλθει. Και αν είναι δυνατόν (γιατί δεν είναι όλοι οι παίκτες ίδιοι) και η ποιότητα του περσινού ποδοσφαίρου.