Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να δείξει τα δόντια της στα ντέρμπι!

Να δείξει τα δόντια της στα ντέρμπι!


Ανέβηκε και κέρδισε άνετα η ΟΜΟΝΟΙΑ το Παραλίμνι. Μάλιστα θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ, αφού έφτιαξε σωρεία ευκαιριών. Γενικότερα το τριφύλλι απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο, σε κάποιες στιγμές με υπέροχους συνδυασμούς και ικανοποίησε τον κόσμο της. Οι δυσκολότερες εξετάσεις όμως, τώρα έρχονται.

Χωρίς να υποτιμούμε την φιλότιμη ομάδα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, τα ντέρμπι που ακολουθούν με Απόλλωνα (Τσίρειο) και ΑΕΛ (κεκλεισμένων των Θυρών) είναι πολύ πιο ισχυρά κριτήρια για τις δυνατότητες της ομάδας. Επιπρόσθετα δεν αποκλείεται να είναι καθοριστικά για την πορεία σε όλη τη χρονιά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει την ευκαιρία να αποδείξει πως θα είναι διεκδικητής ως το τέλος, ακόμα και να αφήσει πίσω της κάποιους ανταγωνιστές. Αν δεν μπει στα παιχνίδια όπως πρέπει όμως, θα έχει πρόβλημα.

Η εμφάνιση κόντρα στο Παραλίμνι έπεισε πως η ομάδα διαθέτει ποιότητα και έχει τις αρετές της. Δεν πρέπει όμως να κρύψει τις όποιες αδυναμίες εμφανίστηκαν, αφού ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε νεκρά διαστήματα και έφτιαξε καλές ευκαιρίες. Καλοδεχούμενη η νίκη και οι τρεις βαθμοί, προφανής η βελτίωση, πάντα όμως ο πήχης πρέπει να μπαίνει ψηλά.