Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άντε να πάρει απόφαση για τα άκρα!

Άντε να πάρει απόφαση για τα άκρα!


Πονοκέφαλος για το Σαβέφσκι ενόψει των ντέρμπι. Τουλάχιστον όμως είναι ευχάριστος! Οι 4 ποδοσφαιριστές που διαθέτει για τα άκρα της επίθεσης είναι σε πολύ καλή κατάσταση και ο κόουτς θα δυσκολευτεί πολύ να αποφασίσει ποιους θα ξεκινήσει κόντρα στον Απόλλωνα.

Κάνουμε αρχή με τον Αντρέ Σκέμπρι. Με 2 ενενηντάλεπτα στα πόδια του λόγω εθνικής, βρέθηκε στην εντεκάδα πιθανότατα λόγω της περίπτωσης Εφραίμ. Ο Μαλτέζος σκόραρε το πρώτο γκολ και έφτιαξε το δεύτερο, οπότε μπορεί να θεωρηθεί πρωταγωνιστής στο παιχνίδι!

Ο Εφραίμ που έμεινε έξω λόγω ΚΟΠ, πολύ απλά είναι ο…Εφραίμ! Ο κορυφαίος Κύπριος στο πρωτάθλημα, ο αρχηγός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ένας ιδιαίτερα ποιοτικός ποδοσφαιριστής που έχει και  εμπειρία σε ντέρμπι!

Προχωράμε στον Πλατινί, που συνέχισε από εκεί που έμεινε από το παιχνίδι της εθνικής τους. Ο άσσος από το Πράσινο Ακρωτήρι, έμοιαζε πολύ πιο ελαφρύς από προηγούμενα παιχνίδια και ήταν στο πρώτο ημίχρονο ο κορυφαίος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Από τα πόδια του μάλιστα ξεκίνησε και το πρώτο γκολ της ομάδας!

Και τέλος Τόνι Τέιλορ! Σε ένα σημείο που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν ήταν ιδιαίτερα καλή, πέρασε στο παιχνίδι έφτιαξε το τρίτο γκολ και συμμετείχε στο τέταρτο! Είχε επίσης 1-2 καλές ενέργειες στο παιχνίδι.

Η λογική λέει πως από τη στιγμή που πήγαν καλά ως βασικοί, Σκέμπρι και Πλατινί έχουν προβάδισμα. Όλα όμως είναι ανοικτά.