Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στην 38η Διεθνή Έκθεση Κύπρου η ΟΜΟΝΟΙΑ

Στην 38η Διεθνή Έκθεση Κύπρου η ΟΜΟΝΟΙΑ

img_6903-copy


Παρών στην 38η Διεθνή Έκθεση Κύπρου, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 4 μέχρι 9 Οκτωβρίου 2013, θα βρίσκεται φέτος η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Οι πράσινοι θα έχουν διπλό κεντρικό περίπτερο (κοντά στο συντριβάνι) και ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα μπορεί να αγοράσει προϊόντα της ομάδας αλλά και να συμμετέχει σε πολλές δραστηριότητες. Στο ένα περίπτερο θα είναι η Green Boutique και στο δίπλα θα υπάρχουν αρκετές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους.

Στο χώρο θα υπάρχουν κάθε βράδυ ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που θα μοιράζουν αυτόγραφα και θα φωτογραφίζονται με τον κόσμο.

Η ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Δικό της ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα έχει η ομάδα μας στη 38η Διεθνή Έκθεση Κύπρου, που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 μέχρι και τις 9 Οκτωβρίου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κατέχει το περίπτερο με αριθμό 26 (δίπλα από το κεντρικό σιντριβάνι, πρώην περίπτερο Φιλελεύθερου).

Στο χώρο θα υπάρχουν αυθεντικά προϊόντα της ομάδας μας από την Green Boutique, εκεί θα βρίσκονται και τα προϊόντα που έχουν τεθεί σε δημοπρασία από την μέρα του Τηλεμαραθωνίου, ενώ θα υπάρχουν λαχνοί εισφοράς για οικονομική στήριξη του Σωματείου μας. Επίσης, γίνεται προσπάθεια για να διοργανωθεί Live Link, όπως και διαγωνισμοί.

Σε συγκεκριμένες μέρες θα δώσουν το παρών τους και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Οι μέρες και οι ώρες που θα παρευρεθούν, θα καθοριστούν ανάλογα και με το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας μας και θα ανακοινωθούν σύντομα, μαζί με όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη 38η Διεθνή Έκθεση Κύπρου.

Η έκθεση θα ξεκινήσει την Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, στις 17:00 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου. Καθημερινά θα είναι ανοικτή σε συνεχόμενο ωράριο από τις 17:00 μέχρι και τις 22:00, ενώ την Κυριακή από τις 10:00 μέχρι τις 22:00.