Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τους θέλουν όλους σε ετοιμότητα

Τους θέλουν όλους σε ετοιμότητα


Τον αγώνα των Νέων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στον Χαλκάνορα παρακολούθησαν σήμερα ο Τόνι Σαβέφσκι και ο βοηθός του Χριστόφορος Κόλα. Οι δύο άντρες είδαν τις προσπάθειες των παικτών του Φάτσιο Μπούις αλλά και αρκετών παικτών όπως οι Γκανίου, Ρουσιάς και Χατζηφραγκίσκου που ανήκουν στην πρώτη ομάδα και ήταν σήμερα στο αρχικό σχήμα της ομάδας μας.

Το τεχνικό επιτελείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δίνει μεγάλο βάρος στα αγωνιστικά λεπτά που παίρνουν οι παίκτες, έστω και με την ομάδα των Νέων, και αυτό φάνηκε ψες με την είσοδο του Αλίπιο στον αγωνιστικό χώρο, όταν σε μερικά λεπτά ο νεαρός βραζιλιάνος έδωσε δύο ασίστ.

Αλίπιο και Γκανίου ήταν πίσω σε φυσική κατάσταση, όμως μέσω των παιχνιδιών της δεύτερης ομάδας έχουν φτάσει τους άλλους σε ετοιμότητα. Ο πρώτος μετρά ήδη 2 συμμετοχές στο πρωτάθλημα ενώ και οι δύο είχαν αγωνιστεί κόντρα στο Ν&Σ Ερήμης. Κάτι που συζητείται πάντως από όσους βλέπουν τους αγώνες των Νέων, είναι πως ο Γκανίου στο ψηλό παιχνίδι είναι ανίκητος.

Σχεδόν σε κάθε παιχνίδι των Νέων αγωνίζονται βασικοί παίκτες της πρώτης ομάδας. Σήμερα ήταν η σειρά του τρίτου τερματοφύλακα, Χατζηφραγκίσκου. Είναι σημαντικό που ο Σαβέφσκι θέλει όλους τους παίκτες να βρίσκονται “stand by” και ελπίζουμε σύντομα να δούμε να γίνεται το ίδιο και με τον Μενγκόλο.