Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τα κατάλληλα άτομα για τις θέσεις

Τα κατάλληλα άτομα για τις θέσεις


Σε ένα παιχνίδι που η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοδώρησε τον αντίπαλο με 6 τέρματα, θα μπορούσαν να μας είχαν μείνει πολλά. Εκείνο που σημάδεψε όμως όλους ήταν η αφιέρωση του πρώτου τέρματος από τον αρχηγό Γιώργο Εφραίμ, σε μια από τις μεγαλύτερες μορφές που έπαιξαν μπάλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, τον τωρινό έφορο ποδοσφαίρου Ράινερ Ράουφμαν.

Ίσως να ακούγεται υπερβολικό, ήταν μια κίνηση όμως που στον γράφον προσωπικά, έδωσε ελπίδα για καλύτερο μέλλον. Ο αρχηγός της ομάδας επέλεξε να αναγνωρίσει την προσφορά του Ράινερ σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν έφορος, αφιερώνοντας του το γκολ στο γήπεδο που πριν από 10 χρόνια και κάτι, ο μεγάλος Γερμανός σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Με αυτό τον τρόπο φάνηκε ότι ο Γιώργος ξέρει πολύ καλά την ιστορία της ομάδας που τον ανέδειξε και την σέβεται.

Όσον αφορά τον Ράινερ, φαίνεται πως η παρουσία του στο Ηλίας Πούλλος άρχισε να φέρνει καρπούς. Δεν είναι εκεί για να έχει ανάμιξη στα αγωνιστικά θέματα ο Γερμανός, η δουλειά του είναι άλλη και από το κλίμα των δυο τελευταίων εβδομάδων, αλλά και το χθεσινό περιστατικό εξάγουμε το συμπέρασμα πως την κάνει καλά. Ο Ράουφμαν είναι ένα άτομο που εμπνέει σεβασμό και αυτό έχει ευεργετικά αποτελέσματα στα αποδυτήρια.