Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο πρωτεύον στόχος και οι υπόλοιποι

Ο πρωτεύον στόχος και οι υπόλοιποι

img_8441


Το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κόντρα στον Άρη έχει ξεκάθαρο φαβορί. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ παίξει όπως μας έχει συνηθίσει τις τελευταίες εβδομάδες, θα πρέπει να γίνουν τρελά πράγματα για να μην πάρει το τρίποντο. Όταν λέμε τρελά πράγματα εννοούμε δυστοκία και ατυχία άνευ προηγουμένου, αφού οι πράσινοι φτιάχνουν πολλές ευκαιρίες στα καλά τους, ενώ είναι προσεκτικοί και στην άμυνα.

Η νίκη, είναι προφανώς και ο πρώτος στόχος της ομάδας στον αγώνα. Οι τρεις βαθμοί, με οποιονδήποτε τρόπο είναι αδιαπραγμάτευτοι. Αν δεν έρθουν, πολύ λίγοι στο τέλος της χρονιάς θα θυμούνται αν η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε καλά ή όχι την 10η αγωνιστική κόντρα στον Άρη, θα θυμούνται όμως όλοι ότι γκέλαρε. Στην προκειμένη πάντως, θεωρούμε πως η ομάδα του Τόνι Σαβέφσκι μπορεί να τους πετύχει όλους.

Ποιοι είναι οι υπόλοιποι; Καταρχάς όπως γράψαμε και πιο πριν, να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να ικανοποιήσει τον κόσμο που θα έρθει να την δει. Όσο οι πράσινοι συνδυάζουν νίκες με καλές εμφανίσεις, η αυτοπεποίθηση, η αισιοδοξία και η δυναμική θα μεγαλώνουν. Αν μάλιστα όπως τις προηγούμενες βδομάδες, η ΟΜΟΝΟΙΑ πάρει γερό προβάδισμα από νωρίς, θα μπορεί ο Σαβέφσκι να εκπληρώσει και τον τρίτο στόχο.

Αυτός δεν είναι άλλος από την χρησιμοποίηση κάποιου, ή κάποιων από τους νεαρούς. Το να βλέπει ο κόσμος μικρούς, είναι κάτι που πάντα προσεγγίζει ενδιαφέρον. Δεν πρέπει να γίνεται βέβαια εις βάρος του αποτελέσματος, όμως θεωρούμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει τόσο ταλέντο, που καλές εμφανίσεις και ευκαιρίες μπορούν να συνδυαστούν. Κάποιοι από τους Αλίπιο, Θεράποντος, Φιλιώτη, Γκανίου, Χαραλάμπους, Χατζηβασίλη, Ρουσιά, Μεγκόλο θα βρίσκονται στον πάγκο και θα ήταν ιδανικό αν μπορούσαν να πάρουν λεπτά.